• 瀏覽: 25,557
  • 回覆: 263
  • 追帖: 1
+21
個前任大使,
意思係鳥黑蘭已經贏了?

引用:
原帖由 奇妙的燒賣 於 2022-5-14 11:05 發表

打返來唔係問題,打完點管治先係問題。作一個負責任既政府,當你打左台灣落來,台灣人話:好,我唔反抗,每人每月8000美金。政權你拎去,你點做? 
在家裡,你試下問你老母,每月拎八千美金,你老母會點做?

微博已講係有人造謠,佢自己冇講過。

呢條漢奸俾老尾收買咗。

那些組織要唔要都把啦

引用:
原帖由 derbi 於 2022-5-14 00:09 發表
中國前駐烏克蘭大使高玉生近日表示,俄烏戰爭何時結束、如何結束,已由不得俄羅斯,事實上,俄羅斯「已經打輸了」,預料將被逐出一些重要國際組

唔好話俄輪左啦
俄失勢既話, 北約加老美C眼聯盟一早剷上莫斯科啦

大陸很多這類仆街“公知”和“小二黑”,專門懟中國國利益唱反調。還有一大批美粉,懼美,舔美……嘍囉和應。
這証明大陸有言論自由。公知,舔美黨可以自由發言。

歐盟很多國已經跪低

土耳其反對瑞典,芬蘭入北約,又是輸?

不如話烏克蘭將成個俄羅斯食撚咗啦

點都唔夠烏克蘭輸,
家破人亡, 國土被奪.

俄烏都係輸家,真正臝家係老美,藉今次打沉咗俄國!越來越覺得拜登條友一直扮傻引普丁上釣

引用:
原帖由 2013gundam 於 2022-5-14 01:19 發表
評論俄烏戰爭誰勝誰負前
請睇一睇盧布個匯率先
睇盧布匯率之外,睇吓俄羅斯經濟上付出乜嘢代價死撐盧布先。

引用:
原帖由 wkts 於 2022-5-14 11:16 發表

所以前海參崴d "中國人"迷比俄佬清洗晒,死既死,有啲去西伯利亞。而家海參崴重見唔見到原始中國人? 
管理打返來既地方,得2個方法。1) 比足錢,2) 種族清洗。
2樣以外就係無盡反抗。

引用:
原帖由 wkts 於 2022-5-14 11:16 發表

佢老母即刻用菜刀,拍薑咁拍條仆街仔

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]