• 瀏覽: 27,001
  • 回覆: 381
  • 追帖: 1
+8
引用:
原帖由 SkyBlue2046 於 2022-5-14 01:51 發表

哦!即係佢哋用就得,我哋用就唔得 !而我哋就算立咗法都唔可以用, 係咪咁嘅意思呢?
唔濫用,同唔可以用,係咪咁難理解?
例如大家都有國安法,美國都會用,但唔會濫用到批評下政府都拉,電視台都成日諷刺、取笑總統,即使有權都未見拉人封艇

一班小黃狗會自動忽略呢單新聞

我睇唔到又聽唔到

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-5-14 00:20 發表
睇下啲西人幾q衰,香港示威變暴力事件,警察執法就唔得。而家自己就禁遊行示威。
黃絲立即扮智障,話唔明你講乜

引用:
原帖由 idol_j 於 2022-5-14 01:23 發表
真系好諷刺,英國佬當日支持香港既黑暴,就係今日佢哋要打壓既和平示威者
係曱甴先咁蠢信英國佬

引用:
原帖由 DZDD 於 2022-5-14 01:42 發表

手足咪無左鼓油?
我鼓勵佢哋用汽油……………………彈

這樣不公平,沒自由,沒人權,反對。。。。。黃C話。

引用:
原帖由 kchaha 於 2022-5-14 02:05 發表

例如大家都有國安法,美國都會用,但唔會濫用到批評下政府都拉,電視台都成日諷刺、取笑總統,即使有權都未見拉人封艇
走去外國叫人制裁自己政府
咁on9行為,呢D人抵拉啦
美國唔會濫用?
真係always stupid,sometimes naive
知唔知關塔那摩監獄?
又知唔知有幾多無辜中東人被拉?
好多死咗都冇人知
做吓公關手段D傻仔就當美國佬好正義

引用:
原帖由 jandm 於 2022-5-14 02:12 發表

我鼓勵佢哋用汽油……………………彈
師兄! 油價升左咁多,計唔掂數呀!

引用:
原帖由 kchaha 於 2022-5-14 02:05 發表

明白曬你嘅意思!即是美國英國可以用,香港就唔可以用吖嘛!

引用:

香港一用呢,喺你眼中就係濫用吖嘛!

無地自容

引用:

大部分漢奸都係同你睇法一致!

引用:
原帖由 SkyBlue2046 於 2022-5-14 02:46 發表

香港一用呢,喺你眼中就係濫用吖嘛!
問吓佢孟晚舟事件啦,美國唔濫用
不過佢又會搬龍門搬到冇雷公咁遠

引用:
原帖由 idol_j 於 2022-5-14 01:23 發表
真系好諷刺,英國佬當日支持香港既黑暴,就係今日佢哋要打壓既和平示威者
因為收留咗好多香港嘅黑暴,越諗越驚……

引用:
原帖由 tamadabi 於 14-5-2022 02:06 AM 發表
一班小黃狗會自動忽略呢單新聞

我睇唔到又聽唔到
=========
香討班黃文宣.一隻都無出來講句...
莫非隻隻黃文宣已經入土為安...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]