• 瀏覽: 20,464
  • 回覆: 75
我淨係話俾樓下阿乜太知。你老婆做雞。佢話唔會周圍講喎。

呢個世界真係靠吹就有人跟

引用:
原帖由 The_Big_O 於 2022-5-13 13:22 發表
香港大學李嘉誠醫學院昨(12日)率先警告師生,指堅尼地城或鄰近地區可能爆發大規模的群組感染,籲本周內不要在區內用餐及進行...

香港大學而家變咗唔知咩喎 ...
下次同學生講,唔好去全港食肆食飯,就乜事都無

引用:
原帖由 RobertIngersoll 於 2022-5-13 13:41 發表
香港大學醫學院班高層出警告時無想過後果嗎?醫學院高層多是醫生,無可能這樣草率地出一個這麼嚴重的警告。
香港大學生就係無腦草率,係醒2019就唔會有咁多大學生做曱甴啦

只有有錢
要咩專家出咩報告都唔係問題

引用:
原帖由 The_Big_O 於 2022-5-13 13:22 發表
香港大學李嘉誠醫學院昨(12日)率先警告師生,指堅尼地城或鄰近地區可能爆發大規模的群組感染,籲本周內不要在區內用餐及進行...

研究下復必泰有好多抗體咪算囉!

好明係歧視。。。😨

提醒自己校內師生員工小心防疫,都要被有心人批鬥

港大有邊日唔出黎製造恐慌??

地鐵九秒時間可傳播都未撚屌你啦!

引用:
原帖由 武德鼎 於 2022-5-14 01:41 發表
又話打完針唔使驚 
打完針搞到武漢肺炎病毒變種, 累死D未打針果班。

李摘瓜咁做好似係想掀起另一次市民到超市搶糧食潮吧

其實風險評估,冇做錯!醫學院師生,會出入醫院學習,希望能減低受感染風險,傳染給病人,影響醫院服務

將內部通告洩露嘅先最仆街喎。呢啲醫護或未來醫護,會唔會洩露病人私隱呢?

引用:

而家全香港大學都變成“不正常人類研究中心”,研究班學生。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]