• 瀏覽: 23,417
  • 回覆: 103
+7
引用:
原帖由 good103 於 2022-5-13 23:18 發表

極權國給你們知的資訊你能當真?
醫療落後,檢測唔夠,現在已咁大數字可能早就被感染傳播中....如果給足夠的人力物力檢測會更多!
再加上佢地全國拒絕疫苗,死亡率必然會好高!
我去過「毒菜」的朝鮮和「民主」的天竺,前者是比西方抹黑如UNDER THE SUN 和39號室都是盡不實

朝鮮有洗潔精而天竺人用不起

希望肥仔金中招

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2022-5-13 11:48 發表
據朝中社報道,北韓境內新冠疫情急劇擴散,過去一天新增1.8萬人發燒,有6宗死亡病例,其中一人其後證實感染Omicron變種新冠病毒。

早啲亡國啦 死肥仔

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2022-5-13 11:56 發表

偷渡。或者是貨物,文件沾有病毒
一定會話係南韓邊境輸入,絕對唔會話係中國邊境。

引用:
原帖由 josephlee1118 於 2022-5-13 12:33 發表

南韓再有脫北者團體利用氣球,向北韓散播反平壤傳單
https://www.881903.com/news/international/2438343/南韓脫北者無視禁令-以氣球散播反平壤單張
卓球室都有啦。。何況咁大個球

引用:
原帖由 productdesigner 於 2022-5-13 12:04 發表

當然無,金仔諗住鎖國一定無樹,北韓通報打💉一定要BnT,其他唔打
4仔有市場了!香港可以唔洗谷針!

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2022-5-13 11:48 發表
據朝中社報道,北韓境內新冠疫情急劇擴散,過去一天新增1.8萬人發燒,有6宗死亡病例,其中一人其後證實感染Omicron變種新冠病毒。

自瘋都中,真失敗

引用:
原帖由 hfceddie 於 2022-5-14 00:22 發表

一定會話係南韓邊境輸入,絕對唔會話係中國邊境。
係唔敢

引用:

無做過防疫、無篩查、又有高効傳染新種病毒、
35萬數字都合理、証明全速失控

咁咪吾洗開戰,肥狗金皇朝自動滅亡啦

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2022-5-13 11:55 發表
咁封閉既國家都唔比其他人入境
又點會有人係帶菌者入北韓呢
外交人員都係免疫檢查通常佢哋都會自出自入

無打針,醫療又落後,會死得人多

地球村

是不是美國特工播毒,徹查。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]