• 瀏覽: 27,393
  • 回覆: 197
  • 追帖: 4
+7
冇問題,好快就留返嚟自用。

洗pp唔洗jj, 鼓勵肛交

唔係話烏克蘭唔俾輸去歐洲?

政治原是很幼稚😂
你班尾角跟班抵制人,攞埋刀仔俾烏龜去打北極熊,竟然期望人哋繼續同你打氣?
呢班跟班等住捱凍捱餓啦!到時睇下會唔會對黃畜BNOers gentleman 先。哈哈!

我都唔知驚咩, 美國話3拿年內2會全面取代俄國麻, 甘仲怕咩呢, 都係埃3年je, 我地香港都比你地搞左幾年啦

天氣都開始熱啦, 沖凍水涼囉

引用:
原帖由 Driveffun 於 2022-5-13 10:39 發表

BNOER 為咗唔想交每月300幾鎊電費,話寧願返港踎監
無可能!
佢地話:「天然氣須貴, 但民主價更高」!
聞煮豉油係無價, 所以記住一定要唔好返黎!

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2022-5-13 09:43 發表
外媒報道,德國表示,俄羅斯正在將能源用作「武器」。此前俄羅斯削減了天然氣供應,以報復歐洲對俄羅斯的制裁。德國經濟部長Ro

洗澡只能洗四個部位,徳國人不用 ...
唔使洗宜家有的鳥雞去同德國班領袖奶

引用:
原帖由 C皇 於 13-5-2022 12:29 發表

仲有運氣架船大部份都係中國持有!剩運美國出口到中國都做吾切
美國可能簽發總統行政命令,充公中國的運氣船

引用:
原帖由 SOHEUNG 於 2022-5-13 12:35 發表
我都唔知驚咩, 美國話3拿年內2會全面取代俄國麻, 甘仲怕咩呢, 都係埃3年je, 我地香港都比你地搞左幾年啦
俄羅斯要求好簡單,只要唔比烏克蘭加入北約。歐洲一旦比美國控制咗能源供應後要有心理準備無時無刻會比人執一劑。

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2022-5-13 09:43 發表
外媒報道,德國表示,俄羅斯正在將能源用作「武器」。此前俄羅斯削減了天然氣供應,以報復歐洲對俄羅斯的制裁。德國經濟部長Ro

滷味,你想得出、想唔出嘅嘢,都可以用嚟做武器!俄羅斯都只係學滷味!

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-5-13 10:41 發表

BNO黃畜, 一向都係俾人恥笑嘅對象.
黃撚柒小一日會死全家
由佢地日日柒一次

引用:
原帖由 Driveffun 於 2022-5-13 10:39 發表

BNOER 為咗唔想交每月300幾鎊電費,話寧願返港踎監
之前FB有人教喺英國點用電車叉電器慳錢,結果成班bnoer 跳出來鬧嗰條友
所以BNOer好清高,幾貴電費都照畀

引用:

日耳曼民族富有,寧買高昂的花旗佬能源,也不用廉價的北極🐻能源!慘得過佢有錢