• 瀏覽: 27,388
  • 回覆: 197
  • 追帖: 4
+7
開始入局

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2022-5-13 09:43 發表
外媒報道,德國表示,俄羅斯正在將能源用作「武器」。此前俄羅斯削減了天然氣供應,以報復歐洲對俄羅斯的制裁。德國經濟部長Ro

洗澡只能洗四個部位,徳國人不用 ...
吓, 美狗歐豬唔係一直用"經濟制裁"做武器咩?  咁俄皇用"能源制裁"有咩問題?

冬天唔好沖涼,用多啲香水遮臭味🤭

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2022-5-13 09:43 發表
外媒報道,德國表示,俄羅斯正在將能源用作「武器」。此前俄羅斯削減了天然氣供應,以報復歐洲對俄羅斯的制裁。德國經濟部長Ro

淨係洗眼耳口鼻,其他部位由伴侶用條脷洗。

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2022-5-13 10:18 發表
趁仲有時間起多D核電
核電鈾都要俄羅斯供應

引用:
原帖由 DZDD 於 2022-5-13 11:32 發表

吓, 美狗歐豬唔係一直用"經濟制裁"做武器咩?  咁俄皇用"能源制裁"有咩問題?
德國冇話有問題,只係呻下啫。

狗急跳牆了

引用:
原帖由 沙田枯燥的流彈 於 13-5-2022 11:47 發表

核電鈾都要俄羅斯供應
1碌燃料棒用10幾年, 到時再算

引用:
原帖由 Driveffun 於 2022-5-13 10:39 發表

BNOER 為咗唔想交每月300幾鎊電費,話寧願返港踎監
BNO L 唔好返嚟

德國上山種樹,
等幾十年就能砍樹,燒火過冬!gogogo~

早2日比烏克蘭玩完, 宜家都俄羅斯. 
俄烏戰爭, 拳拳都係打歐洲 

向台灣取經,學吓點用愛發電🤣🤣

又要制裁人,又希望有著數

引用:

歐洲人可以開發另一種天然氣~臭屁,10仙一立方米向市民收購。

引用:
原帖由 sylm01 於 2022-5-13 09:48 發表
咁唯有慳住用, 但唔知搵唔搵到代替品? 
用濕紙巾抹身,有香味,省下買香水的錢。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]