• 瀏覽: 20,851
  • 回覆: 149
  • 追帖: 1
+3
冇即場同你探肛算好彩啦

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2022-5-13 01:37 發表
日前上海傳出一個孕婦將自己買的雞蛋低價賣給鄰居,竟遭同樣在販售雞蛋的志願者舉報,兩名志願者更在深夜上門要求該孕婦簽保證書和交出雞蛋,並稱是

今次咪睇到平時自以為高端既上海人真性情。

引用:
原帖由 wu0919 於 2022-5-13 14:01 發表
「志願者」靠倒賣賺錢 同埋食免費餐 阿師奶 你係度破壞習總定下的規矩
所以依家有啲投鼠忌器🤷🏼‍♂️冇人做自願者就冇得動態清零🤷🏼‍♂️殺減啲自願者第時又可能冇人做自願者🤷🏼‍♂️不過講真實際係點我哋又真係唔清楚🤷🏼‍♂️但係呢班賺黑心錢嘅人一定會有報應🤷🏼‍♂️

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2022-5-13 01:37 發表
日前上海傳出一個孕婦將自己買的雞蛋低價賣給鄰居,竟遭同樣在販售雞蛋的志願者舉報,兩名志願者更在深夜上門要求該孕婦簽保證書和交出雞蛋,並稱是

規則定左甘就要守。個個都甘點清0

個志願者本身有利益衝突, 跟住小事化大

全力支持堅持清零 內防飯蛋

引用:
原帖由 錢太多4 於 2022-5-13 07:11 發表
DLLM又係“傳”
師兄,要理智的。

引用:
原帖由 momo1234 於 2022-5-13 07:50 發表
呢d所謂志願者全鳩部都係想high受影響"自發"市民黎啵
死鬼佬之前仲一味推崇呢班友用黎突顯想high正苦無能黎打擊中央既動態清零架啵
乜咁撚快變domdom呀
志願者就是在香港黑期中的:義務救護員、四十蚊記者、前線社工、救救孩子、宗教團體等!
一樣打著正義旗號,去行其不義之事!

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2022-5-13 14:20 發表

所以依家有啲投鼠忌器🤷🏼‍♂️冇人做自願者就冇得動態清零🤷🏼‍♂️殺減啲自願者第時又可能冇人做自願者🤷🏼‍♂️不過講真實際係點我哋又真係唔清楚🤷🏼‍♂️但係呢班賺黑心錢嘅人一定會有報應🤷🏼‍♂️
紅衛兵翻版 如果我係內地 必做志願者 上海妹好正👍

上海版魷魚遊戲

引用:
原帖由 hw1chan 於 2022-5-13 05:24 發表
兩名志願者更在深夜上門要求該孕婦簽保證書和交出雞蛋

鄰舍互助竟然係犯法, 要寫悔過書

民化大革命紅衛兵人鬥人

雞蛋平價貨,應送給人不用錢買,事主賣幾多錢給人寫埋出來

反華文宣作文組織又開始運作.

傳 又文宣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]