• 瀏覽: 23,657
  • 回覆: 7
+3
唉~~🤷🏼‍♂️😨

引用:
原帖由 judylam651 於 2022-5-13 07:15 發表
明顯又係上海刁民"曱甴式擺拍",作出來的"新聞" ! 正常的香港人見得太多了....
其實你係咪中國人嚟㗎?🤷🏼‍♂️見到啲咁嘅事,唔理佢係咪作出嚟,起碼都問句當地領導有冇啲咩回應吖🤷🏼‍♂️見到同胞受苦受委屈,竟然話乜都係假🤷🏼‍♂️上海封咗成兩個月係真喇掛?🤷🏼‍♂️🖕🏼

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-5-13 07:56 發表
紅衫嗰個係孕婦?
睇內文啦🤷🏼‍♂️🖕🏼紅衫嗰位係賣雞蛋的自願者,夜闖孕婦家迫人寫悔過書及交出雞蛋🤷🏼‍♂️

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-5-13 08:25 發表
居然有啲咁L仆街嘅人.
你指孕婦定自願者先?🤷🏼‍♂️

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2022-5-13 09:40 發表

唔傳點會有人知,有視頻喎,孕婦拍視頻上傳很明智,要上傳搞大政府才會調查,

當年武漢疫情最初也是由醫生傳出,政府不准說。
醫生都拉埋🤷🏼‍♂️最後死埋🤷🏼‍♂️😨

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-5-13 12:34 發表

梗係志願者啦, 小事化大最仆街.
在下睇到好心噏🤷🏼‍♂️好想為佢哋打氣,但係又做唔到啲乜🤷🏼‍♂️

引用:
原帖由 wu0919 於 2022-5-13 14:01 發表
「志願者」靠倒賣賺錢 同埋食免費餐 阿師奶 你係度破壞習總定下的規矩
所以依家有啲投鼠忌器🤷🏼‍♂️冇人做自願者就冇得動態清零🤷🏼‍♂️殺減啲自願者第時又可能冇人做自願者🤷🏼‍♂️不過講真實際係點我哋又真係唔清楚🤷🏼‍♂️但係呢班賺黑心錢嘅人一定會有報應🤷🏼‍♂️

引用:
原帖由 wu0919 於 2022-5-13 14:38 發表

紅衛兵翻版 如果我係內地 必做志願者 上海妹好正👍
在下都想做🤷🏼‍♂️但係咁等同乘人之危🤷🏼‍♂️自己友殺自己友🤷🏼‍♂️偷兄食弟🤷🏼‍♂️作為中國香港人嘅在下真係做唔出🤷🏼‍♂️

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]