• 瀏覽: 33,827
  • 回覆: 242
引用:
原帖由 廿一號 於 2022-5-12 20:31 發表
2019年唔主動叫口號都俾人打啦
絕對認同
跟2019當時一樣

引用:
原帖由 kwanhung 於 2022-5-12 20:28 發表
生日最緊要高高興興,但要求陌生人主動祝褔自己,就未必太奇怪!有網民分享指,日前與朋友光顧中環1間高級日本料理餐廳用餐,同場有對母子正在慶祝

有乜咁出奇~早幾年淘大商場大聲啲唱國歌都比一大班人打啦!
無記錯樓主你當時嘅睇法又唔係咁嗰喎!🤭

奉旨咩

比我屌佢老母之後掉蛋糕

興奮過度衰多口發難咋……

引用:
原帖由 kwanhung 於 12-5-2022 20:28 發表
生日最緊要高高興興,但要求陌生人主動祝褔自己,就未必太奇怪!有網民分享指,日前與朋友光顧中環1間高級日本料理餐廳用餐,同場有對母子正在慶祝

去錯地方,係酒吧請人食通常即刻搞你

D人大腦真係奇怪

3唔識7你請我就要食㗎嗱?

引用:
原帖由 daiichi 於 2022-5-12 20:56 發表
個氣派越嚟越似內地富豪
bno 甲甴越嚟越似蝗蟲

多9餘, 你請我就一定要食呀 ?

好恨食你件蛋糕咩

引用:
原帖由 kwanhung 於 2022-5-12 20:28 發表

"網民分享" 又當真

引用:

唔好浪費,可以捐助上海......

.

咪同曱甴話我幫你擋子彈,但叫你哋罷工都唔得嘅邏輯一樣!

引用:
原帖由 kwanhung 於 2022/5/12 20:28 發表

青山走犯, 無乜好談論

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]