• 瀏覽: 29,859
  • 回覆: 242
  • 追帖: 1
本主題由 YanNessIsMe 於 2022-5-13 17:16 移動
引用:
原帖由 green2016 於 2022-5-12 20:42 發表
佢請人吃旦糕就要人道賀,痴 L 線,佢係咪當人係乞兒呀 😷
咪係........唔知間餐廳幾"高級",  但我諗去到"高級餐廳"食飯既人,

真係唔使好似乞食咁要一個唔識既人請, 佢又無事先問過我, 我真係唔LIKE無啦啦去為其他唔識既人"道賀"

只能說那個母親太自我中心

請得咁叉乞衣!就唔好學人懶大方請人吃喇!

無功不受祿點解要食佢蛋糕?
當然執劑另計... 

邊L個發明生日要食蛋糕?

引用:
原帖由 廿一號 於 2022-5-12 20:31 發表
2019年唔主動叫口號都俾人打啦
即係又係黃人攪事..

呢個網民識得上網聲討, 唔識即時串番佢轉頭?

今日係黑色星期五!!!亦是仆街莫里森生日!!!佢今日公開話「That I am going to change with the way I doing things」 

尼條仆街已經跪低!!! 同中國關係係咪暗示有轉機呢???

可惜吖!!!回魂無術!!!莫里森今次輸梗!!!

引用:
原帖由 behappy1997 於 2022-5-12 20:36 發表
嘔番出嚟,還番俾你。
吓,咪要掉返舊米共田出來,放入口

引用:
原帖由 kwanhung 於 2022-5-12 20:28 發表
生日最緊要高高興興,但要求陌生人主動祝褔自己,就未必太奇怪!有網民分享指,日前與朋友光顧中環1間高級日本料理餐廳用餐,同場有對母子正在慶祝

個客唔高級,咁少事就發火… …

引用:
原帖由 kwanhung 於 2022-5-12 20:28 發表
生日最緊要高高興興,但要求陌生人主動祝褔自己,就未必太奇怪!有網民分享指,日前與朋友光顧中環1間高級日本料理餐廳用餐,同場有對母子正在慶祝

一聽就知係曱甴母子

間高級餐廳都幾 L on 7 9 ,同埋個白痴女人一齊玩野

阻9住晒仲吋過馬L,想生日變忌日

我會同佢老母講,你發姣生仔關我鳩事呀?
死撚開咪阻住我食嘢。

人哋去高級日本餐廳食好嘢, 但畀件蛋榚影響咗味蕾

唔食係咪可以折現...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]