• 瀏覽: 33,772
  • 回覆: 242
引用:
原帖由 廿一號 於 2022-5-12 20:31 發表
2019年唔主動叫口號都俾人打啦
年度最佳神回復。為您點贊!

全世界人要為我個仔祝賀。長命百歲。到40歲要坐車

引用:
原帖由 kwanhung 於 2022-5-12 20:28 發表
生日最緊要高高興興,但要求陌生人主動祝褔自己,就未必太奇怪!有網民分享指,日前與朋友光顧中環1間高級日本料理餐廳用餐,同場有對母子正在慶祝

What a Fxxking PK Kong Ma

點解要請大家食蛋糕你唔請食蛋糕大家又唔會鬧你

傻人特別多

引用:
原帖由 pkrc 於 2022-5-13 08:44 發表

從來冇人被迫愛共產黨,呢幾年嚟只有曱甴迫人反對共產黨。
師兄講得對

建議01大大隻字寫係設計圖,我一開始就誤會係圖中明星係該名港媽

結果是自己一手破壞氣氛,這類正式蠢女人典範.

去錯餐廳喇!去金x門大叫邊個過嚟同我個仔講生日快樂
每人一萬,我諗條龍都幾長下!!

呢個亞媽是否青山走犯?無端端請人食蛋糕 ,我一定鐘意食 ?仲要因為一塊爛鬼蛋糕去祝福你個仔 ? 仲有發爛渣 ?比著我 ,一定吊柒佢 !

引用:
仲有人俾人打到殘廢同埋無咗條命

政府派一萬都無人講多謝啦!你嗰件蛋糕算把啦!

引用:
原帖由 韋爵爺34251299 於 2022-5-13 10:53 發表
去錯餐廳喇!去金x門大叫邊個過嚟同我個仔講生日快樂
每人一萬,我諗條龍都幾長下!!
真心,依家有錢食金x門,已經係人上人,剩係班膠官自我感覺良好,講什麼經濟好,股市好,就業好.........

100 蚊講一句生日快樂,條龍可以由荃灣排到柴灣......

.

引用:
年度最佳回覆

引用:
原帖由 kwanhung 於 2022-5-12 20:28 發表
生日最緊要高高興興,但要求陌生人主動祝褔自己,就未必太奇怪!有網民分享指,日前與朋友光顧中環1間高級日本料理餐廳用餐,同場有對母子正在慶祝

呢間19餐廳價錢高級👍,但容許低級刁民騷擾付款享餐客人👎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]