• 瀏覽: 21,451
  • 回覆: 161
引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2022-5-12 06:32 PM 發表
烏克蘭10日突然宣布,由於俄軍「干預天然氣運輸」,烏方決定於11日起中斷烏東一處主要天然氣中轉管道的服務。11日,該站點輸氣量已降至零,俄羅斯經烏克蘭向歐洲輸氣量驟減四分之一。

真好笑,現 ...
烏雞國咁夠薑?

定美麗國背後指屎呀

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2022-5-12 18:32 發表
烏克蘭10日突然宣布,由於俄軍「干預天然氣運輸」,烏方決定於11日起中斷烏東一處主要天然氣中轉管道的服務。11日,該站點輸氣量已降至零,俄羅斯經烏克蘭向歐洲輸氣量驟減四分之一。

真好笑,現 ...
政治愚蠢嚟講,呢個舉動真係天下無敵地笨! 拆歐盟招牌,咬北約盟國 x袋

引用:
原帖由 突然的自我 於 2022-5-12 19:29 發表
黃屍就係鐘意攬炒!
和你斷氣

烏克蘭神助攻,歐洲要燒腳骨了

引用:

真好笑,現 ...
支持

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2022-5-12 20:15 發表

香港1樓1以前俄雞一直都千蚊以上,今年啲俄雞劈價600都有,遲啲減價到400要搶大陸雞生意
你肯定果 d唔係烏克蘭雞?

引用:
原帖由 lam4451 於 2022-5-12 19:39 發表
弱智無極限
其實呢招先高,烏克蘭擺到明幫美國佬手,斷俄羅斯天然氣,局住用美國

女童最後個句劉琮向曹操投降來比喻今日烏克蘭向美軍投降, 係咪有d9唔搭8?
依家係普京入侵打烏克蘭, 唔係美國打烏克蘭
點解仲咁多網友點讚架?

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2022-5-12 18:45 發表
俄羅斯連能源呢飯搵錢生意都無埋,等俄爆
黃絲曱甴咪就係你依啲大智障

美狗夾埋烏雞,玩到歐豬眼凸凸😂

歐萌

歐唔課水的後果

引用:

真好笑,現 ...
連自己管道都保護唔到, 太輕敵

俄烏單野根本越黎越攪笑, 最初歐美削弱俄,變成美俄掏歐元,烏黑要援助,變國際乞丐,到老馮要貸.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]