• 瀏覽: 21,473
  • 回覆: 161
有勞了。
唔洗俄羅斯親自得罪其他國家。
原本都覺得俄羅斯襯佢地未準備好就斷氣會更有效。
點知烏克蘭幫手斷氣。
仲有埋借口打你。
依家俄羅斯不能供氣變成唔係違約,而係不可抗力。真係多謝哂烏克蘭。
係咪老美既資諮服務開始收費,所以依家D Q變得咁屎?

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2022-5-12 18:32 發表
烏克蘭10日突然宣布,由於俄軍「干預天然氣運輸」,烏方決定於11日起中斷烏東一處主要天然氣中轉管道的服務。11日,該站點輸氣量已降至零,俄羅斯經烏克蘭向歐洲輸氣量驟減四分之一。

真好笑,現 ...
油價再加,俄老多謝你

俄佬GG

氣價巧快見雙位數

引用:
原帖由 discuss-5 於 2022-5-12 18:35 發表
開通北2了
皆大歡喜

烏雞想抽水迫歐盟出手,有水放水!

引用:
原帖由 kk999@hk 於 2022-5-12 19:59 發表

油價再加,俄老多謝你
歐盟放屁生產燃氣

引用:
原帖由 zhangan 於 2022-5-12 18:51 發表
笑Q死
真係好睇過戲
歐佬為咗幫隻烏龜,要制裁俄羅斯,唔用俄羅斯天然氣,跟住認衰,又輪到俄羅斯話買都得,用盧布啦,歐佬卒之要跪低,家吓又輪到隻烏龜話歐佬幫得唔夠,截你歐佬天然氣,歐佬下一步點做好呢
歐佬下次衹比槍唔比子彈

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2022-5-12 18:45 發表
俄羅斯連能源呢飯搵錢生意都無埋,等俄爆
歐盟會死先喔,歐洲好多企業會面臨停產

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2022-5-12 20:12 發表

天然氣好快有美國大貨到,大貨一到俄羅斯等食撚屎
https://hk.finance.yahoo.com/amphtml/news/美國增加向歐盟供應液化天然氣-以減少對俄方供應依賴-152820972.html
你知唔知歐洲每年消耗幾多天燃氣,美國果d貴價天燃氣只係零頭

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2022-5-12 19:58 發表

俄佬最搵錢嘅生意都無埋,而家食住花生等俄羅斯女女過來香港賣子宮,$400同大陸雞同價
俄羅斯乜嘢底都未知?正①阿炳【🤣】。

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2022-5-12 18:32 發表
烏克蘭10日突然宣布,由於俄軍「干預天然氣運輸」,烏方決定於11日起中斷烏東一處主要天然氣中轉管道的服務。11日,該站點輸氣量已降至零,俄羅斯經烏克蘭向歐洲輸氣量驟減四分之一。

真好笑,現 ...
咁咪凍9死班白皮豬?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]