• 瀏覽: 20,458
  • 回覆: 161
  • 追帖: 1
好!而家唔係俄羅斯唔畀氣,係烏克蘭唔畀歐盟用煤氣。

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2022-5-12 18:45 發表
俄羅斯連能源呢飯搵錢生意都無埋,等俄爆
本來有匈牙利做醜人,比歐盟下台階唔洗制裁俄天然氣。點知烏克蘭見到班歐洲佬咁蠱惑縮沙,一於自己幫歐盟實施制裁🤣🤣🤣🤣

弱智無極限

Good judgement 

引用:
原帖由 理+誠 於 2022-5-12 18:55 發表
烏雞咁做係懲罰俄羅斯定懲罰歐盟?
明顯係迫歐盟提供更多援助

峰迴路轉

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2022-5-12 18:32 發表
烏克蘭10日突然宣布,由於俄軍「干預天然氣運輸」,烏方決定於11日起中斷烏東一處主要天然氣中轉管道的服務。11日,該站點輸氣量已降至零,俄羅斯經烏克蘭向歐洲輸氣量驟減四分之一。

真好笑,現 ...
北極熊心諗
多謝烏雞!錢就收咗,輸唔到氣唔關我事。歐豬,自己問司機。

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2022-5-12 18:32 發表
烏克蘭10日突然宣布,由於俄軍「干預天然氣運輸」,烏方決定於11日起中斷烏東一處主要天然氣中轉管道的服務。11日,該站點輸氣量已降至零,俄羅斯經烏克蘭向歐洲輸氣量驟減四分之一。

真好笑,現 ...
學廣告話:「 助你一臂, 鬆一口氣」

司機都係做返小丑把啦

想攬炒,最尾應該變捉蟲

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2022-5-12 18:45 發表
俄羅斯連能源呢飯搵錢生意都無埋,等俄爆
要爆 都有歐盟陪葬

正阿

歐盟既人搬起石頭砸自己腳、真係要多謝自己政府官員、收受左美國黑金去打擊其他國家後果!!!烏克蘭係你地養出黎魔鬼、呢D後果當然要自己受返哂!!!

俾「害你活」導演擺佈到咁嘅田地,

置國家的現在及未來於不顧,

「屍機」真是個模範演員!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]