• 瀏覽: 21,494
  • 回覆: 161
引用:
原帖由 硬之派膠術師 於 2022-5-12 20:03 發表
氣價巧快見雙位數
咩位數都冇用啦,冇貨賣

引用:
原帖由 理+誠 於 2022-5-12 18:55 發表
烏雞咁做係懲罰俄羅斯定懲罰歐盟?
歐豬協助烏雞玩死自己

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2022-5-12 18:32 發表
烏克蘭10日突然宣布,由於俄軍「干預天然氣運輸」,烏方決定於11日起中斷烏東一處主要天然氣中轉管道的服務。11日,該站點輸氣量已降至零,俄羅斯經烏克蘭向歐洲輸氣量驟減四分之一。

真好笑,現 ...
自作孽不可活,

引用:
原帖由 LT311 於 2022-5-13 02:39 發表
究竟佢幫緊邊面?
幫緊美國囉!

引用:
烏克蘭10日突然宣布,由於俄軍「干預天然氣運輸」,烏方決定於11日起中斷烏東一處主要天然氣中轉管道的服務。11日,該站點輸氣量已降至零,俄羅斯經烏克蘭向歐洲輸氣量驟減四分之一。

真好笑,現 ...
冬天睇下點。其實講到尾又係錢。

烏克蘭咪L縮呀!

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2022-5-12 18:45 發表
俄羅斯連能源呢飯搵錢生意都無埋,等俄爆
你不如等去左英國BNOer 嬲爆仲快啦。

俄爆關中國鬼事咩。中國利用俄羅斯同歐美互相傷害咋

引用:
原帖由 wilsonts 於 2022-5-12 19:15 發表
呢舖唔關俄羅斯事
但一樣會唱衰,
話係俄羅斯關大掣。

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2022-5-12 18:45 發表
俄羅斯連能源呢飯搵錢生意都無埋,等俄爆
根據西媒所講,估計俄國今年能源收入會增加50%

俄國果然賺到爆

引用:

真好笑,現 ...
咁北約就要大軍進攻污黑爛, 同俄軍裡應外合殺鳩死隻宅撚司機, 開返個供歐Gas大掣

引用:
原帖由 cwm001 於 2022-5-12 22:28 發表

將烏克蘭出賣左比美國,你估d軍火真係唔洗還?租借法案,將d過期軍火比晒你(依家北約國家個個搏老命將過期庫存軍火運晒去烏克蘭,用唔用到係你既事),之後有排你還錢,二戰果陣美國用呢招洗劫歐洲老牌強國,源源不絕比軍火你班友打生打死,戰後個個變成美國附庸
即係燒銀紙

誰會是最終得益者?自己想想!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]