• 瀏覽: 21,481
  • 回覆: 161
引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2022-5-12 18:32 發表
烏克蘭10日突然宣布,由於俄軍「干預天然氣運輸」,烏方決定於11日起中斷烏東一處主要天然氣中轉管道的服務。11日,該站點輸氣量已降至零,俄羅斯經烏克蘭向歐洲輸氣量驟減四分之一。

真好笑,現 ...
黑社會黑吃黑嘅嘢,邊個係我哋啲星斗市民估得到

引用:
原帖由 落漠大灰狼 於 2022-5-12 23:35 發表

烏克蘭收到老尾order做嘢, 關咗俄佬供歐盟嘅天然氣管, 歐盟咪要向老尾買氣. 到時老尾話幾多就幾多. 烏克蘭除時有錢收. 
同時,可以勒索歐洲,每日要畀大額金錢烏克蘭繼續作戰,真係犀利。

引用:
原帖由 zhangan 於 2022-5-12 18:51 發表
笑Q死
真係好睇過戲
歐佬為咗幫隻烏龜,要制裁俄羅斯,唔用俄羅斯天然氣,跟住認衰,又輪到俄羅斯話買都得,用盧布啦,歐佬卒之要跪低,家吓又輪到隻烏龜話歐佬幫得唔夠,截你歐佬天然氣,歐佬下一步點做好呢
歐豬只好出兵攻打烏克蘭, 開番個制

歐盟話我講下啫 你就當真

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2022-5-12 18:45 發表
俄羅斯連能源呢飯搵錢生意都無埋,等俄爆
先唔講大陸同三哥大手入貨 你契哥美國同佢隻狗倭國都入緊俄國油

要讚一讚納粹斯基

依次做到嘢

歐洲多國幫晒烏克蘭手, 佢仲中間偷人天然氣

美國佬教路,拖死北約。逼佢哋幫拖。

引用:
烏克蘭10日突然宣布,由於俄軍「干預天然氣運輸」,烏方決定於11日起中斷烏東一處主要天然氣中轉管道的服務。11日,該站點輸氣量已降至零,俄羅斯經烏克蘭向歐洲輸氣量驟減四分之一。

真好笑,現 ...
其實老美係想用烏玩殘歐洲!

引用:

真好笑,現 ...
呢下咪好囉, 歐洲自己猶豫不決, 而家可以下定決心同俄羅斯決裂.
有美國支持, 歐洲只能認了.

點解戲子腄桶唔一野炸咗管道,咪一了百了囉,歐洲與俄國生死不相往來,更有利於烏國。

而家美國似係迫緊歐盟企俄羅斯果邊,打7烏克蘭

當時不明白為什麼俄羅斯沒有炸了天然氣管道........現在才明白.......!!
烏克蘭人真的很愚蠢.....!!

猶太佬唔整到世界大戰都唔會停手

究竟佢幫緊邊面?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]