• 瀏覽: 3,405
  • 回覆: 52
  • 追帖: 1
+10
引用:
原帖由 港式片皮鴨 於 2022-5-14 12:33 發表

新特首警察出身,必強勢治港,秋後算帳,繼續掃黃打黑,鏟除危害國家安全嘅反賊,為香港再度繁榮安定打拚。。。
佢都係殖民地時代遺留落嚟嘅產物嚟喎🤷🏼‍♂️最近喺其他帖睇到佢仲話深愛香港呢個國家🤷🏼‍♂️會唔會都係黃底?🤷🏼‍♂️駛唔駛防一防佢?🤷🏼‍♂️

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2022-5-13 22:04 發表

你咁激動做乜?🤷🏼‍♂️駛唔駛鄧Sir開導吓你?🤷🏼‍♂️
我哋只要鄧sir繼續搜捕漏網既泛民黃絲暴徒

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2022-5-14 13:01 發表

佢都係殖民地時代遺留落嚟嘅產物嚟喎🤷🏼‍♂️最近喺其他帖睇到佢仲話深愛香港呢個國家🤷🏼‍♂️會唔會都係黃底?🤷🏼‍♂️駛唔駛防一防佢?🤷🏼‍♂️
你俾黃人誤導,佢講"深愛呢個家"

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2022-5-13 22:06 發表

再講唔好扣人帽子🤷🏼‍♂️在下成世人未參加過任何集會遊行🤷🏼‍♂️
你講既嘢,等於悍匪葉繼歡跟我講: "唔好扣人帽子,你成世未打家劫捨去傷害社會嗎?"

我成世未做過亦唔會做,堵路、掟汽油彈及縱火折磨街坊既泛民暴徒行為.

一日黑暴,你終生黑暴.

引用:
原帖由 Psyco 於 2022-5-14 13:20 發表

你講既嘢,等於悍匪葉繼歡跟我講: "唔好扣人帽子,你成世未打家劫捨去傷害社會嗎?"

我成世未做過亦唔會做,堵路、掟汽油彈及縱火折磨街坊既泛民暴徒行為.

一日黑暴,你終生黑暴.
今晚九十九台做魔警🤷🏼‍♂️我哋駛唔駛打電話去廣管局投訴?🤷🏼‍♂️

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2022-5-14 13:26 發表

今晚九十九台做魔警🤷🏼‍♂️我哋駛唔駛打電話去廣管局投訴?🤷🏼‍♂️
好呀,揭開殖民地年代皇家香港警察既魔鬼歷史面目,嗰個泛民吹捧既香港黃金歲月

引用:
原帖由 Psyco 於 2022-5-14 13:29 發表

好呀,揭開殖民地年代皇家香港警察既魔鬼歷史面目,嗰個泛民吹捧既香港黃金歲月
你會唔會睇?🤷🏼‍♂️今晚九點半九呀九台 viutv🤷🏼‍♂️

陰國有皿煮豉油都要立法禁be water

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]