• 瀏覽: 29,512
  • 回覆: 240
+24
係打 都等打科興/國藥專門針對omicorn 的
復仔國外已用事實證實了結果
專家喎

早早唔信香江豬家,只打滅活疫苗
可能見多人約打科興,推銷員又出動

https://booking.covidvaccine.gov.hk/centre/index_tc.html

引用:
原帖由 wsp 於 2022-5-12 09:36 發表

香港人就係鍾意自作聰明
個個都係懂王
佢哋用簡單類比去理解世界
唔明白科學世界嘅多樣化
唔同病毒有唔同特性

如果你有留意
基本上國內所有真正嘅專家都已經噤聲
仲敢對疫情發聲嘅都係身處國外嘅華人專家
國內出嚟講嘢嘅"專家"都係領導級
就知道新冠已經唔再係一個公共衛生嘅事件
你不如講大陸死左100萬人,禁左聲之馬。我吾信呢。

科興好有效,不過都係要清0

藥廠道德底線究竟仲剩幾多?

南非研究剛出50_37中大又狗嗡,又驚復心泰冇人打。

引用:
原帖由 急焦正金童 於 2022-5-12 10:20 發表

你不如講大陸死左100萬人,禁左聲之馬。我吾信呢。
國內專家集體噤聲嘅原因係另一回事
你對佢地嘅憂慮嘅理解錯得離譜

引用:
原帖由 todayhomenet 於 2022-5-12 04:35 發表
新冠疫情流行逾2年,新冠病毒不斷變種,令人質疑疫苗保護力。中大及港大團隊測試接種不同疫苗對預防本港第5波疫情流行Omicron BA.2變種病毒株的保護力,結果發現已打3針復必泰疫苗,及曾感染原始病毒

肯定又係許樹昌,復必太代言人。😂😂

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-5-12 07:21 發表

唔打手臂打下身,避免心肌炎,但令其他器官發炎

膠獸真有計
打下身唔會心肌炎, 但係會唔會不育

引用:
原帖由 billy80 於 2022-5-12 05:28 發表
又嚟暴大研究!得喇伏必die最叻喇好未!?聽撚到厭
同感,呢啲sales 可以炒得啦,一啲新鮮感都冇。

不如大學及磚家解釋吓個副作用先咗,潛水咗耐

唔知歐美國打咩針?個個月仲死幾千,美國仲萬幾。
歐美國乜都要做阿頭,連呢D都......

顧小培博士在YouTube已詳細說過,復必泰的副作用會令人多個器官容易有炎症,如:心肌炎、肺炎、腎炎、肝炎,全球數十篇醫學報告已証實和上載上網;另外他直指香港所謂磚家為何睇不見這些報告,還強烈推介市民去打bnt。
詳情講解,你們可上YouTube看,非常有用!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]