• 瀏覽: 24,401
  • 回覆: 186
+23
廢紙一張可以有咁多説法假新聞真係多過草紙

一個都不能走

就算要走都要比高層走先

引用:
原帖由 錢太多4 於 2022-5-11 19:49 發表
"內地網絡近期傳出護照被剪"
大紀元註中國記者現場報導
果張"憑證"製作粗糙到丫
大紀元 ===== 美國支持的大雞園,
男淫女娼,好事多為。

引用:
原帖由 追憶 於 2022-5-11 19:44 發表
內地網絡近期傳出,不少出國民眾被海關詳細詢問事由,而即便出國留學也未必能夠通行,甚至有人護照被剪。雖然「剪護照」的說法不止一宗,但亦有海外

張證係咪應該自製埋個 "官印"呢!??

曱甴又有大妓院飛機文可以j到一地都係

引用:
原帖由 kid_a 於 2022-5-12 12:39 發表

張證係咪應該自製埋個 "官印"呢!??
假新聞,內地人根本唔會有20本護照,有都已被打靶。而且咁多根本無用。呢份報出名多假野,政府立新聞法睇下點佢地。

又係傳!!!!!!

真實剪唔剪你PASSPORT我唔知,
但我知中國政府唔批PASSPORT申請,
佢要限制你出境係真既,剪你都唔出奇

引用:
原帖由 追憶 於 2022-5-11 19:44 發表
內地網絡近期傳出,不少出國民眾被海關詳細詢問事由,而即便出國留學也未必能夠通行,甚至有人護照被剪。雖然「剪護照」的說法不止一宗,但亦有海外

係咪又係,依幾個嚟架

老美正步步逼近,未來需要有擔當的年輕人

仲討論緊呢單假新聞?智商要幾低先會信?果張群組圖就已經搞笑啦,一堆風景照頭像外加奇怪名,假到出汁,你話你信,我笑你係傻仔都浪費我時間。 美國佬屈新疆種族滅絕,屈實驗室制病毒,好歹都有兩頁有字架A4紙,呢單野孤寒到半張紙就交差?比d專業精神好無?

引用:
原帖由 angusu 於 2022-5-12 13:07 發表
仲討論緊呢單假新聞?智商要幾低先會信?果張群組圖就已經搞笑啦,一堆風景照頭像外加奇怪名,假到出汁,你話你信,我笑你係傻仔都浪費我時間。 美國佬屈新疆種族滅絕,屈實驗室制病毒,好歹都有兩頁有字架A4紙,呢單野孤寒到半張紙就交差?比d專業精神好無?
明白。所有大陸負面新聞,除非得到官方認證屬實,否則全部係假。

包括網上大量上海人封城慘況嘅 Youtube 片,相信都係荷李活制作。

我呢個認知正唔正確?

引用:
原帖由 s336990 於 2022-5-11 20:42 發表
點解要製造呢種傳言呢?
有咩目的呢?
問美國囉!

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2022-5-11 21:37 發表

我剩係知返上去玩既代價好大,仲有可能無啦啦被圍封,如果係骨場被圍封就正……
好容易變咗性派對🎉

引用:
原帖由 錢太多4 於 2022-5-11 19:49 發表
"內地網絡近期傳出護照被剪"
大紀元註中國記者現場報導
果張"憑證"製作粗糙到丫
01做乜轉載大妓院嘅黑料, 傻撚左呀? 😡

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]