• 瀏覽: 3,877
  • 回覆: 23
+4
俄軍 T-90M 史上首爆,咁就無咗六百萬美金!銀紙事小,面子事大!

聽聞投入戰場不到十日就被打爆

幾時打爆埋T-14 

引用:
原帖由 06VV 於 2022-5-5 20:59 發表
聽聞投入戰場不到十日就被打爆

真正投入到戰場大約五天左右,一星期未到!之前主要係做禮儀(閱兵用)!

被譽為俄羅斯嘅王牌坦克,好快會一不離二,接二連三,恭喜恭喜!

引用:
原帖由 勇猛淡定的苦瓜 於 2022-5-5 18:32 發表
俄軍 T-90M 史上首爆,咁就無咗六百萬美金!銀紙事小,面子事大!
美元在1975年巳與黃金脫鈎,所以不應該再叫美金,應該叫美元。宜家與黃金掛鈎的貨幣衹有盧布或叫盧金。

伊拉克民兵都打爆過M1,又如何?

引用:
原帖由 Henry1268 於 2022-5-6 00:22 發表

美元在1975年巳與黃金脫鈎,所以不應該再叫美金,應該叫美元。宜家與黃金掛鈎的貨幣衹有盧布或叫盧金。
我想炒盧布。

有咩問題?
美軍M1A2都可以俾IED炸毀
我反而想知點解你會有先進軍備堅不可摧既錯覺

引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-5-6 08:53 發表
有咩問題?
美軍M1A2都可以俾IED炸毀
我反而想知點解你會有先進軍備堅不可摧既錯覺
打爆梗係冇咩問題啫,事關陸續有來 (除非只有一架T-90M送入戰場,其餘三十七架留返喺紅牆做閲兵)!

如果真係咁冇所謂,打爆咪打爆囉,係要拎第二樣嘢拎遮醜,轉移視線,跌咗落地拿返渣沙!你哋啲潛台詞,好悶!

引用:
原帖由 勇猛淡定的苦瓜 於 2022-5-6 12:06 發表

打爆梗係冇咩問題啫,事關陸續有來 (除非只有一架T-90M送入戰場,其餘三十七架留返喺紅牆做閲兵)!

如果真係咁冇所謂,打爆咪打爆囉,係要拎第二樣嘢拎遮醜,轉移視線,跌咗落地拿返渣沙!你哋啲潛台詞,好悶!
有乜野遮唔遮醜
軍事裝備喺戰場上當然係有損耗架啦
你唔睇下對面烏克蘭冇左幾多?
你就好似發現左新大陸咁
真係有趣

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2022-5-6 01:50 發表
伊拉克民兵都打爆過M1,又如何?
所以香L軍盲咪無L知囉,T90M主動式反導彈裝甲,天下無敵架,唔L識嘢

引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-5-6 12:37 發表

所以香L軍盲咪無L知囉,T90M主動式反導彈裝甲,天下無敵架,唔L識嘢
天下無敵,吹出嚟架咋,咪同牛B一樣!

引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-5-6 12:13 發表

有乜野遮唔遮醜
軍事裝備喺戰場上當然係有損耗架啦
你唔睇下對面烏克蘭冇左幾多?
你就好似發現左新大陸咁
真係有趣
"軍事裝備喺戰場上當然係有損耗架啦!"

咁你又拎M1A2出嚟講,唔係轉移視線係咩?唔係遮醜係咩?唔係小朋友跳咗落地拿返渣沙係咩?

雖然俄羅斯送咗好多武器"化為烏有",但烏克蘭自己嘅武器可能真係用得七七八八,不過北約啲武器源源不絕送到!

引用:
原帖由 勇猛淡定的苦瓜 於 2022-5-6 12:58 發表

"軍事裝備喺戰場上當然係有損耗架啦!"

咁你又拎M1A2出嚟講,唔係轉移視線係咩?唔係遮醜係咩?唔係小朋友跳咗落地拿返渣沙係咩?

雖然俄羅斯送咗好多武器"化為烏有",但烏克蘭自己嘅武器可能真係用得七七八八,不過北約啲武器源源不絕送到!
拎M1A2出黎講
咪就係想講好正常囉
你想將T-90M當係高達
咁係你既問題喎

至於你地大師成日吹上天既北約武器
有唔少變左聯軍戰利品
烏軍俘虜都有講其實質量好差

引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-5-6 13:26 發表

拎M1A2出黎講
咪就係想講好正常囉
你想將T-90M當係高達
咁係你既問題喎

至於你地大師成日吹上天既北約武器
有唔少變左聯軍戰利品
烏軍俘虜都有講其實質量好差
你好似暗示緊T-90M質量都好差咁喎,打爆都好正常喎!王牌坦克喎,唔係一般嘍囉喎!

等第二、第三部T-90M被打爆再開Post傾過!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]