• 瀏覽: 63,579
  • 回覆: 416
  • 追帖: 2
+9
引用:
原帖由 williamsze31 於 2022-5-5 09:19 發表
勿期望太高,天下烏鴉一樣黑.
沒有最黑
衹有更黑

引用:
原帖由 longgun67 於 2022-5-5 09:44 發表
食衛果班要全清
陳笑恥下面仲有一個利含
呢個臭西一定要清
食環處那個不是執政團,只是公墓員。

引用:
原帖由 肥仔xxx 於 2022-5-5 10:02 發表
最憎睇到嘅係羅至光,皮笑肉不笑,側側頭講野,八婆咁扭扭拎拎
羅至光一定唔撈啦, 你睇佢做到眉毛都白晒
其實佢係有做野既, 唔係你印象中咁樣
最冇做野既就係環保局長
最他條既係波叔

引用:
原帖由 zambo 於 2022-5-5 09:57 發表

竹君姐好個條8婆無恥100倍,樣已經衰,仲要好似門口狗咁棟係鏡頭前..... 8婆快d去食屎。
竹君是醫生,笑恥只是護士,醫學視野都差很多

教育局長出咁多黃師黑徒,仲有得留低?
DKLM 

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-5-5 10:03 發表

我覺得家超, 會搵個強淨啲嘅, 嚟睇住教育呢範.
你唔明白, 香港教育界黑暴黃C根深柢固, 唔係你話硬就會得到好結果, 你睇下多年來香港政府派左幾多個硬人, 涼粉蟲, 飯焦芬, 都係無功而還, D黑暴黃C 見你講一套, 回去洗學生腦又另一套, 你話硬就有用咩

中大條粉腸校長做得咁差, 都仲有人投票大比數俾佢連任, 你就知中大入面幾咁有問題

對抗病毒搵個護士,笑科
科學啲啦

引用:
原帖由 食屎的硬膠超人 於 2022-5-5 08:55 發表
特首選舉周日舉行,唯一候選人李家超當選在即,唯一變數只是所得支持票數多寡而已。李家超當選後,隨即會開展組班工作。但官場及政圈已開始「...

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/21156cf129e5d4fa433b44269993fc62/stheadline/inewsmedia/20220505/_2022050507200167912.jpg
一朝天子。
我反而想知乜人可以留低。
連波叔都比記者問有冇得留低。

用人唯才

引用:
原帖由 食屎的硬膠超人 於 2022-5-5 08:55 發表
特首選舉周日舉行,唯一候選人李家超當選在即,唯一變數只是所得支持票數多寡而已。李家超當選後,隨即會開展組班工作。但官場及政圈已開始「...

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/21156cf129e5d4fa433b44269993fc62/stheadline/inewsmedia/20220505/_2022050507200167912.jpg
應該全部換晒全部廢物

星星笑恥
兩個一定要炒

政治助理尼類職位
簡直就是燒錢

引用:
原帖由 wongchongyang 於 2022-5-5 10:06 發表

竹君是醫生,笑恥只是護士,醫學視野都差很多
柒婆揾件垃圾中的垃圾,簡直係個恥辱。

引用:
原帖由 Chobis 於 2022-5-5 09:47 發表
笑恥應該都知自己冇得做
才換大屋,  咁淡定, 藥廠留了位?

論廢,我想問創科局成立咁耐對香港有乜貢獻?有邊個廢得過佢?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]