• 瀏覽: 50,661
  • 回覆: 553
+25
咁即係香港冇曬咗啲死黑妓、西謊傳霉。
香港人得享真相、太平!

係咪指做假新聞的自由呢?

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2022-5-3 14:33 發表
現時至少13名新聞工作者正被扣押

咁少 
講清楚啲,係新聞作者,唔係新聞工作者

咁咪可以叫香港班曱甴移民去菲律賓和利比亞囉

西人技窮了

啲高官又照例出嚟否認架嘞

西謊越攪唔到亂晒嘅地方越安全更有公信力!
多謝祖國主國安法,
多謝香港警察將班黑妓西霉當豬咁趕!
香港幸哉!

引用:
原帖由 paoon 於 2022-5-3 14:33 發表

恭喜恭喜
同香港足球隊的世界排名睇齊
起碼香港亞冠盃出到線
中國三隊加埋輸幾球?🤣

香港在某些有心人的眼中,是沒自由,不自由,欠缺自由,又或者自由被限,所以就又點止新聞,仲有好多啦。

引用:
原帖由 波濤性感的羊 於 2022-5-3 14:49 發表
咁即係香港冇曬咗啲死黑妓、西謊傳霉。
香港人得享真相、太平!
咩冇哂,日月神報,東謊,大紀元, 妓協,呢啲新聞作者仲實實在在存在於香港

引用:
原帖由 男E 於 2022-5-3 14:30 發表
今日為世界新聞自由日,無國界記者組織(RSF)發表2022年世界新聞自由指數,香港在180個國家或地區中排第148位,較去年的第80位大跌68位,成為今年跌幅最大的地區,排名亦低於菲律賓及利比亞等國家的排名,同被歸類為新聞自由情況「艱難」。

無國界記者今次採用5項新指標編算指數,包括政治脈絡、法律架構、經濟脈絡、社會文化脈絡及安全性,指標估算基礎為對各地違反新聞自由、侵害記者與媒體的量化調查 ...
依D報告真係得啖笑,
菲律賓咁有新聞自由又如何, 國家窮同落後,
香港唔係無新聞自由, 係無做假新聞既自由,
D所謂外國記者, 大多數都係間碟, 佢地報既新聞又有幾多係真?
睇返香港2019年就知啦.

WFC
除左d舐慣西既

引用:
原帖由 男E 於 2022-5-3 14:30 發表
今日為世界新聞自由日,無國界記者組織(RSF)發表2022年世界新聞自由指數,香港在180個國家或地區中排第148位,較去年的第80位大跌68位,成為今年跌幅最大的地區,排名亦低於菲律賓及利比亞等國家的排名,同被歸類為新聞自由情況「艱難」。

無國界記者今次採用5項新指標編算指數,包括政治脈絡、法律架構、經濟脈絡、社會文化脈絡及安全性,指標估算基礎為對各地違反新聞自由、侵害記者與媒體的量化調查 ...
🤔我馬上查台灣排第幾….排38…..

出名多假新聞….同關了2間電視台….都38😂

香港關2間報社就跌到去148….

台灣關2間電視台排38位….

咩玩法?🤔

引用:
原帖由 賢豬 於 2022-5-3 14:53 發表

咩冇哂,日月神報,東謊,大紀元, 妓協,呢啲新聞作者仲實實在在存在於香港
呢啲黑霉正式日本郵船———遲早完!
而家啲死黑妓而家夠膽做得出啲乜?
咪又係最緊要有糧支

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]