• 瀏覽: 1,097
  • 回覆: 28
  • 追帖: 1
+3
港區人大代表、前海館理局香港事務聯絡官洪為民今年1月舉行過百人生日派對,部分人違反「口罩令」和沒有使用「安心出行」,其後有參與者確診。

呢邊完事,但國泰果邊仍然不了了之,識阿木木太真係唔同

新聞來源連結:

https://std.stheadline.com/realt ... -涉事餐廳認違防疫例-被罰款6000元

罰6千, 好濕碎啫.

仆街傳媒唔好再用N年前相片去呃啲ON9傻仔

個晚既消費都唔只賺6千

犯法唔緊要,最緊要識木木太

係台灣個個都係最後武士

搞到周圍到係
罰少過1萬

引用:
原帖由 唔準笑拜登 於 2022-4-22 19:29 發表
搞到周圍到係
罰少過1萬
國泰始作俑者更加唔駛罰

引用:
原帖由 fukyellowobject 於 2022-4-22 19:31 發表

國泰始作俑者更加唔駛罰
國泰保持人流物流係必須
生日Party唔係必須

引用:
原帖由 唔準笑拜登 於 2022-4-22 19:34 發表

國泰保持人流物流係必須
生日Party唔係必須
國泰無管理好佢嘅職員犯法,引發香港第五波疫情始作蛹者,但係到而家都扮傻不了了之,害死9000條人命,香港人係唔會忘記。

唔係話一人5000咩?
西九果d你又咁狠

引用:
原帖由 fukyellowobject 於 2022-4-22 19:37 發表

國泰無管理好佢嘅職員犯法,引發香港第五波疫情始作蛹者,但係到而家都扮傻不了了之,害死9000條人命,香港人係唔會忘記。
國泰唔做物流會影響到市民生活
呢班友唔搞生日係唔會影響到市民生活
正常人係會嬲呢班人多過國泰囉
明白未?

引用:
原帖由 唔準笑拜登 於 2022-4-22 19:44 發表

國泰唔做物流會影響到市民生活
呢班友唔搞生日係唔會影響到市民生活
正常人係會嬲呢班人多過國泰囉
明白未?
依家有好港獨黃絲潛伏,林鄭呢屆政府在律政,醫療等明顯多番失誤,但潛伏者亦不斷支持,更稱得到中央默許,目的是將施政失誤推到中央管治,將社會民憤帶風向到中央政府,居心叵測,軟性埋下仇視政府,反國家種子

平時記得cap圖,起留言紀錄,報國安,網上煽動及提供平台協助都是違反國安法,留言者串謀犯法,一隻曱甴都不能放過。

睇路未。

引用:
原帖由 fukyellowobject 於 2022-4-23 22:11 發表

依家有好港獨黃絲潛伏,林鄭呢屆政府在律政,醫療等明顯多番失誤,但潛伏者亦不斷支持,更稱得到中央默許,目的是將施政失誤推到中央管治,將社會民憤帶風向到中央政府,居心叵測,軟性埋下仇視政府,反國家種子

平時記得cap圖,起留言紀錄,報國安,網上煽動及提供平台協助都是違反國安法,留言者串謀犯法,一隻曱甴都不能放過。

睇路未。
我唔識你咁多陰謀論
政府做既事係絕大多數人認同
跟本就唔會有問題
例如 派錢
有人反政府派咩?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]