• 瀏覽: 1,070
  • 回覆: 16
Google今(20日)起禁止特首候選人李家超使用YouTube頻道。facebook及Instagram所屬的Meta表示,李家超可繼續使用facebook及Instagram,但不可使用兩個社交網站的收費服務。

直接拒絕所有外國勢力啦!用微博、抖音、小紅書咪得囉!

新聞來源連結:

https://m.mingpao.com/ins/港聞/art ... k-instagram-惟禁涉收費服務

坐言起行,拒絕外國勢力所有社交媒體。

自己用外國勢力投誠被拒,失威

主子賜你有得繼續玩Youtube

引用:
原帖由 神人兄. 於 2022-4-20 20:06 發表
Google今(20日)起禁止特首候選人李家超使用YouTube頻道。facebook及Instagram所屬的Meta表示,李家超可繼續使用facebook及Instagram,但不可使用兩個社交網站的收費服務。

https://fs.mingpao.com/ins/20220420/s00001/c03217b9d48eb4326cbf01f9fe00a9df.jpg

直接拒絕所有外 ...
咪係,仲用外國勢力既媒體做乜,作為愛國特手,應該一早改用微博、小紅書,bilibili嘛!

有骨氣就全部都唔用啦
不過好明顯唔係囉

直接拒用,上任後封咗META

引用:
原帖由 一家團聚 於 20-4-2022 20:50 發表

咪係,仲用外國勢力既媒體做乜,作為愛國特手,應該一早改用微博、小紅書,bilibili嘛!

手雞要用鴻濛

送都唔L用, 麻L煩呀..

引用:
原帖由 democrazyboy 於 2022-4-20 20:40 發表
坐言起行,拒絕外國勢力所有社交媒體。
用FB,唔愛國!

引用:
原帖由 tinnit 於 2022-4-20 21:16 發表
送都唔L用, 麻L煩呀..
用得FB,內心係崇美

引用:
原帖由 discuss-5 於 2022-4-20 21:03 發表
直接拒用,上任後封咗META
Good idea

引用:
原帖由 一家團聚 於 2022-4-20 20:50 發表

咪係

引用:
原帖由 板本龍1 於 2022-4-20 21:23 發表

用得FB,內心係崇美
用開的, 唔關祟美事.....

引用:
原帖由 板本龍1 於 2022-4-20 21:23 發表

用得FB,內心係崇美
習慣啫
身邊人用,佢咪會用囉

利申:
有acc,但好耐無登入囉
以前勁鐘意玩fb啲game,但佔中時瘋狂推送支持小黃人訊息後,妖,唔L睇喇

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]