• 瀏覽: 6,600
  • 回覆: 26
+2
CNN說中國空軍有200架J20在服役中… ​​​

可能唔止

美軍力發展快速,中全球戰略受到挑戰,應聯合反美勢力開會討論。

一般估計現在j20年產約30架,200算是合理預測吧

200架,太少了!怎與邪惡軸心帝國(老美)一族打啊?起碼都要4000架啦!

白皮西又緊點樣八國聯軍華麗侵略我地呀!
今次值口緊係盟主豉由解放強迫勤勞動啦!

引用:
原帖由 bronze18man 於 2022-4-17 02:36 發表
白皮西又緊點樣八國聯軍華麗侵略我地呀!
今次值口緊係盟主豉由解放強迫勤勞動啦!
保衛台灣

西方某些傳媒同灣灣1450既散播假消息能力不容忽視。黃蛙洗晒腦。洗衣粉當生化武器、華為5G對某國家有安全影響、新疆有滅族、新屋嶺強姦、爆眼女、釘書機、831死人、香港警隊放催淚彈就污染環境,核電廠啲洩漏核污染水倒入海就冇影響?
同一編劇製作!已經去到指鹿為馬的地步。只有黃蛙腦殘係世上,呢啲美式編劇組,都會有存在既機會!

引用:
原帖由 十月土山 於 2022-4-17 01:34 發表
200架,太少了!怎與邪惡軸心帝國(老美)一族打啊?起碼都要4000架啦!
f22都停產了,都是老爺機了,可以說美軍也沒有能跟j20抗衡的

引用:
原帖由 eleven1a 於 2022-4-17 11:54 發表
西方某些傳媒同灣灣1450既散播假消息能力不容忽視。黃蛙洗晒腦。洗衣粉當生化武器、華為5G對某國家有安全影響、新疆有滅族、新屋嶺強姦、爆眼女、釘書機、831死人、香港警隊放催淚彈就污染環境,核電廠啲洩漏核污染水倒入海就冇影響?
同一編劇製作!已經去到指鹿為馬的地步。只有黃蛙腦殘係世上,呢啲美式編劇組,都會有存在既機會!
錯漏百出的謊言, 居然有人信! 笑到標眼淚!

又睇見呢D新聞,美狗一定嚇到標屎

引用:
原帖由 eleven1a 於 2022-4-17 11:54 發表
甲甴喜歡接收大陸嘅負面資訊就由得佢地啦,

引用:
原帖由 starr 於 2022-4-17 00:48 發表
一般估計現在j20年產約30架,200算是合理預測吧
4條生產線,一般每條生產線每月造一架。反而引擎生產線要趕得上,否則就要向俄買購更多發動機。

引用:
原帖由 autobahn 於 2022-4-19 22:01 發表

4條生產線,一般每條生產線每月造一架。反而引擎生產線要趕得上,否則就要向俄買購更多發動機。
J20+WS15 剛剛才開始
現有 J20 生產
應該都係用 WS10

睇空軍的編號,J20在東部和北部戰區各有一個飛行旅(滿旅),西部戰區則有2個旅(但每旅只有半數是J20),南部和中部戰區亦各有半個旅的J20。加上2個飛訓/研發團,大約就是200台J20。

每旅 36+2
每團 20

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]