• 瀏覽: 3,614
  • 回覆: 63
大字標題話俄羅斯士兵姦殺,
外國記者就係咁,

新聞來源連結:
https://yahoo-news.com.hk/BBCChineseNews/28940/?yptr=yahoo

BBC毫無公信力可言.

AV

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-4-15 09:12 發表
BBC毫無公信力可言.
莫斯科號,首先BBC報導已證實沉沒。俄羅斯和中國官方說沒有沉沒。

最後真的沉沒了
如果BBC沒有公信力,咁沒有媒體有公信力

已閱。
現在新聞,作假太多。

引用:
原帖由 kerryyuen 於 2022-4-15 09:15 發表

莫斯科號,首先BBC報導已證實沉沒。俄羅斯和中國官方說沒有沉沒。

最後真的沉沒了
繼續奶西吧.

引用:
原帖由 kerryyuen 於 2022-4-15 09:15 發表

最後真的沉沒了
你知道莫斯科號係昨日幾點鐘沉沒?而BBC係昨日幾點鐘報道佢沉沒嗎?BBC當時有水晶球嗎?

引用:
原帖由 yat69 於 2022-4-15 09:10 發表
大字標題話俄羅斯士兵姦殺,
外國記者就係咁,

新聞來源連結:
https://yahoo-news.com.hk/BBCChineseNews/28940/?yptr=yahoo
又係話fake news 

引用:

最後真的沉沒了
炸醫院單野,又話炸到婦女和孩子好慘,當時西媒報道一名婦女拍埋佢相。

點知果名婦女話,在另一間媒體拍片接受訪問話,他話當時根本沒有俄軍空襲他所在醫院,聽說是另一家佈滿軍人的醫院。。。

其後,他住得好地地,無端端被送到好多軍人果間醫院,沒多久就無啦好多西媒拍佢相。

佢當時都話唔好拍,最後,都俾佢哋拍左。

其後,西媒有訪問佢,佢都係照事實講,點知西媒完全沒有登佢篇說話內容。。。

西媒咪就係西謊政治工具

竟然唔係輪姦,又無雞姦,咁好假囉

唔好咁弱智啦!強姦圖片入面果個大嬸?
信果啲人都好重口味喎😂

點解殺佢丈夫唔殺埋佢?

又係強姦呢招呀,美國代理香港恐怖式暴動時就用過,而家又用? 究竟一個劇本要用幾多次,美國個編劇炒得

日軍侵略中國也犯下這些暴行

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]