• 瀏覽: 11,891
  • 回覆: 3
話左對抗納粹歐盟要直接掟核彈架啦!
應該今晚就用核彈突擊佢地整個納粹歐盟十國!
唔係就二戰後現在春風吹又生!
納粹北約已經直接威脅俄羅斯及世界安全,無計為有不動聲色直接使用核彈秒間滅佢十國納粹主義國家吧!

引用:
原帖由 ruspc2 於 2022-5-13 10:11 發表

其實冇哂人就自然冇納粹。
你的講法好有道理,為左冇納粹而殺哂所有人。
納粹黨只有西方十億隻豬,殺光佢地就可以解決人類糧食危機同帶來世界和平了,科學家都有話納粹無色孽種一日唔死光,世界一日都會發生第三次世界核戰,要係發生之前殺光依班野蠻維京畜生後裔先可以為人類帶來久和平,有毒既蜘蛛永遠係死性不改,天性來的孽種係時間巨輪淘汰既時辰了!

當世界~
無左西天顏色種族霸權,
無左西天顏色種族盟主自由思想霸權,
無左西天顏色種族屠殺,
無左西天顏色種族亂葬崗,
無左西天顏色種族宗教暗清洗,
無左西天顏色種族侵略美加澳,
世界核三戰一定唔會依家咁快發生,西天極樂恐怖襲擊一定唔會依家咁恆常化!
天知地知係人都知,只係無人夠膽講啫,就等全L既上帝,來多次全球瘟疫屠城,大幅水滅全球下世,留返十幾億熱愛和平又可與大自然共存既儒家生物就夠了!
現今世上只有我地國民能總動員配合上界建做籮呀仿舟衝出太虛!
時辰到了!
全球十億無血色既死鬼孽種,祝你地一路死光一路好走,唔好再攪我地中國香港喲幼稚園學童啦!
唔係既話只會因果報應,繼續遭天讉,上帝再一次出手瘟疫滅你次界!
最後提點好自為知關人撚事祝願你死光!!

引用:
原帖由 ruspc2 於 2022-5-13 19:18 發表

世界從都無和平,有冇白人都一樣。
在古代,各文明隔絶,但文明內一樣有戰爭,中國自己都大把,春秋戰國,楚漢相爭,三國,南北朝。。。。。。。
現在白人係當你畜生咁屠殺,滅你世界異族,八國白人聯軍搶奪你地金錢同割讓土地資源,搶奪你地石油餓死你喲第三世界國家,日日都以任何方式做緊!
無左野蠻白族世界一定和平好多,我地中國既戰爭係為左抵抗外族入侵,更好既發展同人民既和平而戰,
死鬼維京孽種發動戰爭係要搶人地異族喲資源,屠殺其他種族係為左自私霸佔更多資源比自已享受!
講多都晒氣,今晚就核撚平納粹閪盟十億孽種!打撚完再講!

引用:
原帖由 中於終出鳥 於 2022-5-15 05:01 發表

使唔使介紹個精神科醫生比你
介紹間幼稚園比你學習認清事實好過啦!
今日納粹白盟閪又開始種族大屠殺開始了!
今天死的是群黑人,仲要盲反落去,明天死既就係你地黃人!
你都唔想你喲子子孫孫日後活生生埋係被侵略既亂葬崗道架?
納粹閪人一日唔死光一日都只會繼續攪我地華人,繼續攪我地中國香港喲幼稚園學童!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]