• 瀏覽: 7,774
  • 回覆: 56
+2
瑞士冇錢啦
個個匯錢走資

引用:
原帖由 清風水靜 於 2022-4-11 13:33 發表
迫俄羅斯用核武...........!!

如果俄羅斯不用核武還擊...........英國及歐盟會做出更可怕的事.....!!
早晚俄羅斯都要核武..........只是早晚的問題....!!
除非一次過將北約所有國家完全移平,否則用完核武就係俄國亡國之時
當然亦好可能係世界未日之時

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 2022-4-11 12:52 發表
借地方一用。

佢出嘅帖要有一言堂效果,佢先可以向幕後老板攞錢

引用:
原帖由 kchaha 於 2022-4-11 13:55 發表

除非一次過將北約所有國家完全移平,否則用完核武就係俄國亡國之時
當然亦好可能係世界未日之時
英美法有好多核彈係核潛到,移動平哂陸地都無用。

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2022-4-11 12:30 發表
英媒4月10日引述消息人士稱,瑞典和芬蘭打算今年夏天申請加入北約組織,又指俄羅斯對烏克蘭採取軍事行動是「巨大戰略錯誤」。英國《泰晤士報》引述

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20220328/585100989443739648419327.jpeg/Me2vpw7wf3f8UkQ_Vgi0FS9sPDYBx46qUfatqFH2rag?v=w1280r16_9
瑞典定瑞士??

引用:
原帖由 ruspc2 於 2022-4-11 15:07 發表

英美法有好多核彈係核潛到,移動平哂陸地都無用。
所以俄國出核武,結局都係世界未日

法國大選好關鍵
勒龐政綱話到明會退出北約
馬克龍亦曾經講過北約已過時並屬腦殘
但馬餅始終扮中立,認為要逐步嚟
如果法國退出北約,好多被迫站邊嘅國家可能順勢退出
咁歐洲造王就要重新洗牌

Good job

呢個時候講打算要加入 呢個系乜操作

與俄和平共存咁多年,  無端端走去每年夾錢,供養美國軍火商。

加入北約便無自主權, 連敵人都由美國安排。

德法今次仆街鳥...

引用:
原帖由 kazaf7 於 2022-4-11 12:36 發表
等俾俄佬放核彈係門口
唔洗放門口啦
60年代晌新地島試爆,芬蘭沿海D屋嘅窗都爆哂啦

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 2022-4-11 12:52 發表
借地方一用。

依隻eddie黃曱日日唱好外國唱衰中國, 但又死賴唔走, 都唔知為乜, 仲要唔岩佢聽就拉黑, 黃曱講言論豉油簡直天荒夜談

會否未加入已經食子彈

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]