• 瀏覽: 31,807
  • 回覆: 156
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 ilovenikita 於 2022-4-11 17:26 發表

受審?咁多美國總統將領排在前,真係500年後有可能排到既普京既
美國英國都有,但唔係好多啫!真係都係幾年嘅事。

引用:
原帖由 超靚仔20 於 2022-4-10 16:45 發表
唔信就比豬...信就比讚啦.!
估計樓主會喺4月份之內俾人鞭屍鞭到屍變

引用:
原帖由 超靚仔20 於 2022-4-10 03:45 發表
如果普京四月份唔投降嘅話

你會唔會發誓死全家

樓豬咁柒都唔投降啦
何況普京

引用:
原帖由 man152 於 2022-4-13 08:37 發表
樓豬咁柒都唔投降啦
何況普京
樓豬是 收錢既打手,佢只負責文宣及洗腦工程,佢唔關心自己柒唔柒

引用:
原帖由 超靚仔20 於 2022-4-10 16:45 發表
嗱, 呢啲就叫做投降喇.
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20220413/bkn-20220413151408821-0413_00992_001.html

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-4-13 18:49 發表

嗱, 呢啲就叫做投降喇.
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20220413/bkn-20220413151408821-0413_00992_001.html
呢啲佢哋會選擇性失明架

烏克蘭東部馬里烏波爾圍城戰進入最後階段,俄羅斯國防部周三(13日)指逾1,000名烏軍投降,惟烏克蘭國防部否認。
俄國防部發言人科納申科夫表示,在俄軍及頓涅茨克人民共和國部隊攻勢外,馬里烏波爾伊利希鋼鐵工廠附近的1,023名烏克蘭第36海軍陸戰隊旅士兵自願放下武器投降,包括162名軍官及42名女兵。其中151名降兵受傷,他們在現場接受初步治療,然後送往市內醫院。
參與戰事的車臣共和國領袖卡德羅夫指,烏軍投降是正確選擇;他又指烏軍不斷戰敗,他們不知道如何處理傷員及聯繫誰人,亦不知道下一步該做甚麼,相信馬里烏波爾幾乎沒有烏軍戰鬥部隊,只有小部分殘敵。卡德羅夫稱,亞速鋼鐵廠內有近200名烏軍傷兵,他們無法得到治療,敦促他們停止抵抗。

附件

Screenshot_20220413_191321.jpg(119.37 KB)

如果普京4月唔投降,你係咪切jj先

引用:
原帖由 simon713 於 2022-4-13 19:14 發表
烏克蘭東部馬里烏波爾圍城戰進入最後階段,俄羅斯國防部周三(13日)指逾1,000名烏軍投降,惟烏克蘭國防部否認。
俄國防部發言人科納申科夫表示,在俄軍及頓涅茨克人民共和國部隊攻勢外,馬里烏波爾伊利希鋼鐵工廠附近的1,023名烏克蘭第36海軍陸戰隊旅士兵自願放下武器投降,包括162名軍官及42名女兵。其中151名降兵受傷,他們在現場接受初步治療,然後送往市內醫院。
參與戰事的車臣共和國領袖卡德羅 ...
俄羅斯呢招高, 突登唔殺呢班烏軍, 圍封到佢哋投降, 錄埋視頻,  攞返個靚彩.

我懷疑你係吹蕭元,tip親都西架

依家打仗講精準打擊,小部隊化,好快有第二批補上,停留二戰打法耗得幾耐

開始要相信「寒國人」講台灣1450青蛙既思維同分析能力。蛙蛙洗晒腦。洗衣粉當生化武器、華為5G、新疆滅族、釘書機、831、新屋嶺同一編劇組!只有黃屍腦殘係世上,呢啲美式編劇組,都會有存在既機會!

如果睇下俄佬內部民情,其實普大帝都唔繼續打都唔得

引用:
唔通你就係普京?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]