• 瀏覽: 37,144
  • 回覆: 267
+10
政府專家顧問、港大微生物學系講座教授袁國勇接受內地傳媒《南方網》訪問時說,袁國勇表示,未來出現新一波疫情的風險較高。他解釋,因為人體...

袁專家又話12月會回復正常,佢啲嘢真唔真

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2325060/即時-港聞-袁國勇稱如港人都打齊三針疫苗-12月可恢復正常生活

愚人節笑話?

還得要看看疫情發展如何,近日英國又出現新變種病毒,暫且難料十二月情況如何。

最近打針人數又急速下跌,唔止第一針連第二第三針都跌左好多

睇嚟唔確診數大幅上升都逼唔到人打針

之前夠話7成人接種兩針就可以回復,現在呢﹖怪病毒變種﹖袁醫生又可以保証12月時病毒不會再變種、不用再補第4針嗎﹖

引用:
原帖由 奧林巴斯 於 2022-4-1 16:37 發表
之前夠話7成人接種兩針就可以回復,現在呢﹖怪病毒變種﹖袁醫生又可以保証12月時病毒不會再變種、不用再補第4針嗎﹖
聽到麻木

12月第七波就有你份

次次都係年尾爆

不太睇好

幾時可以打第四針啊,好想打啊

喺外國輝瑞一早都有第四針打

引用:
原帖由 奧林巴斯 於 2022-4-1 16:37 發表
袁國勇成日改口架啦

引用:
原帖由 ichthys2 於 2022-4-1 16:22 發表
還得要看看疫情發展如何,近日英國又出現新變種病毒,暫且難料十二月情況如何。
「3 串 7」形新病毒又來緊,打舊針仲有撚用?

本人剛打完第 3 針。

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-4-1 16:58 發表

袁國勇成日改口架啦
由永不打針,到 1 .. 2 ...3 針。

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-4-1 16:58 發表

袁國勇成日改口架啦
無記錯佢話唔打針,最多帶多一年口罩,等自己隻噴鼻式疫苗

引用:
原帖由 單嫖獨賭kaka 於 2022-4-1 17:11 發表

無記錯佢話唔打針,最多帶多一年口罩,等自己隻噴鼻式疫苗
話只會打自己研發既疫苗....

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]