• 瀏覽: 8,300
  • 回覆: 23
美國根本沒有安全問題,美國想威脅全世界,真是極端愚蠢,美國經濟將會崩潰的。

擴充常規軍備毫無意義,打小國吧沒有意義,打中俄就會引發核大戰,打核戰軍費多沒有什麼用,因為造核彈並不貴,幾百枚核彈就會消滅美國。

這說明美國人智慧欠缺,美國議員蠢過豬,哈哈!

美國政府是為軍火商服務,所以要不斷擴軍,不斷辣火頭,軍火商先有生意。

因為美國係一個軍工複合體既國家

揾D契弟資助

引用:
原帖由 leslielo 於 2022-3-31 18:24 發表
美國政府是為軍火商服務,所以要不斷擴軍,不斷辣火頭,軍火商先有生意。
尾國軍火商做假數呃錢啫,根本無擴軍,袋袋平安就有分,尾軍一打即散

納粹臭西宣佈i'll be back!

美國現在如希特拉的德國,軍備太大就必發動戰爭,不然就是極大的浪費,如果戰爭搶不到資源,國家就會衰落。

印銀紙咪得囉! 一張紙嚟咋嘛!

引用:
原帖由 求勝心切 於 2022-3-31 19:19 發表

尾國軍火商做假數呃錢啫,根本無擴軍,袋袋平安就有分,尾軍一打即散
不切實際嘅想法。

如果美軍一打就散,俄羅斯唔會容忍北約5次東擴,中國唔會容忍美國在華海域自出自入。

美軍火商雖然一定會報大數,但係唔會容許美軍沒落。一打就散家都守唔住軍火商如何做生意。

引用:
原帖由 leslielo 於 2022-4-1 10:01 發表

不切實際嘅想法。

如果美軍一打就散,俄羅斯唔會容忍北約5次東擴,中國唔會容忍美國在華海域自出自入。

美軍火商雖然一定會報大數,但係唔會容許美軍沒落。一打就散家都守唔住軍火商如何做生意。
尾軍打小國就可以

引用:
原帖由 真面目 於 2022-3-31 17:13 發表
美國根本沒有安全問題,美國想威脅全世界,真是極端愚蠢,美國經濟將會崩潰的。
冇辦法,鬼叫美國通漲嚴重,8130億1.079(7.9%通漲)=7534.75億,仲少過上年的7700億⋯⋯

美國的利益就是軍火商的利益

美元儲備是軍費!

引用:
原帖由 真面目 於 2022-3-31 17:18 發表
擴充常規軍備毫無意義,打小國吧沒有意義,打中俄就會引發核大戰,打核戰軍費多沒有什麼用,因為造核彈並不貴,幾百枚核彈就會消滅美國。

這說明美國人智慧欠缺,美國議員蠢過豬,哈哈!
美國日日都唸緊要做number One呢。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]