• 瀏覽: 11,559
  • 回覆: 123
+7
俄羅斯入侵烏克蘭已持續1個月,烏克蘭總統澤連斯基發表講話呼籲全球各地民眾於周四(24日)上街示威表達停戰的訴求。

澤連

手足仲唔快啲幫手? 成日話撐烏克蘭嗰啲…..人呢?

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1822288/

支持歐美英日韓台民眾聽甴連講,日日上街示威就啱啦

呼籲全球民眾上街反對美國烏克蘭生物武器實驗室

去美國白宮示威啦!

香江黃屍走狗呢,淨係識喺討論區做鍵盤俠。 快d上街遊行被拘捕

引用:
原帖由 笑到最後 於 2022-3-24 12:20 發表
香江黃屍走狗呢,淨係識喺討論區做鍵盤俠。 快d上街遊行被拘捕
佢哋連點解要打仗都未L知 就喺度亂吠

引用:
原帖由 2046jj 於 2022-3-24 12:15 發表
俄羅斯入侵烏克蘭已持續1個月,烏克蘭總統澤連斯基發表講話呼籲全球各地民眾於周四(24日)上街示威表達停戰的訴求。

澤連

手足仲唔快啲幫手? 成日話撐烏克蘭嗰啲…..人呢?

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1822288/
聽佢講反戰?我講嘢仲難聽過粗口啦。
佢咁和平又點會俾一班新納粹份子組織成政府軍隊呀,仲俾佢地去屠殺烏東嗰啲俄系嘅烏克蘭人。
仲有喎,點解佢想和平又要加入北約?就係你想加入北約,軍事上威脅到俄羅斯,所以咪被捲入戰禍之中囉。
咁反戰佢又要親美,全球只有美國呢個國家係成日發動戰爭喎,你係咪想反美呀。

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2022-3-24 12:23 發表

聽佢講反戰?我講嘢仲難聽過粗口啦。
佢咁和平又點會俾一班新納粹份子組織成政府軍隊呀,仲俾佢地去屠殺烏東嗰啲俄系嘅烏克蘭人。
仲有喎,點解佢想和平又要加入北約?就係你想加入北約,軍事上威脅到俄羅斯,所以咪被捲入戰禍之中囉。
咁反戰佢又要親美,全球只有美國呢個國家係成日發動戰爭喎,你係咪想反美呀。
你咁講佢哋又唔信㗎 總之反華 反老 反政府 先啱佢口味 其他聽唔到

引用:
原帖由 2046jj 於 2022-3-24 12:21 發表

佢哋連點解要打仗都未L知 就喺度亂吠
駛乜知呀,黃人都係美狗嚟啫,美國話乜就係乜啦。
老實講,烏克蘭就唔抵幫嘅,佢地迫害烏東嗰啲親俄嘅烏克蘭人時,咪一樣咁。仲有,人地用慣俄語仲要迫人唔準用,呢啲又算唔算文化種族滅絕呢。烏克蘭政府係由烏克蘭人選出嚟,選埋一個戲子,咁俾個戲子害到家破人亡,呢啲就係佢地咁鍾意民主嘅後果。正所謂因果循環,今天嘅戰禍就是當天他們選出呢個戲子嘅後果,怪只可以怪他們自己無知,亦可以怪呢個澤連斯基為咗舔美而出賣自己國家囉。

俄軍只有三天的糧草彈藥了,只要再撐三天,烏克蘭就可以反攻莫斯科了 

上街有用,咁果d軍火商咪要執笠

引用:
原帖由 robin09 於 2022-3-24 12:30 發表
俄軍只有三天的糧草彈藥了,只要再撐三天,烏克蘭就可以反攻莫斯科了 

支持C機嘅國家最緊要每日多啲人上街,唔喺點爆多新一波疫情

佢哋最叻就係挑撥離間 示威 扮可憐 做戲 根本自己都未搞得掂

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]