• 瀏覽: 17,205
  • 回覆: 181
+8
屌  駛唔駛每晚十點企响窗邊大叫俄佬好嘢!

其實司機應該問返投棄權嘅13個國家,做嘜表面扮好人,其實想戰爭繼續。

成日想拉任全世界落水  但冇人理佢

引用:
原帖由 9big 於 2022-3-24 10:21 發表
烏克蘭總統澤連斯基周三(23日)在一個錄影片段中,首度以英語發言,號召全球各地民眾周四(24日)舉行示威,抗議俄羅斯入侵

又玩示威。要示嘅 黃人快去英國 示飽去

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20220324/bkn-20220324090059134-0324_00992_001.html
咁樣?

全球示威
其實就算烏克蘭滅國,地球依然會轉

俄快啲打爆烏克蘭啦,順便發現多幾個俾美國製造病毒嘅秘密地方

九一八事變是指1931年9月18日在中國東北爆發的一次軍事衝突和政治事件,衝突雙方是中國國民革命軍東北邊防軍和日本關東軍。9月18日當天,日本的南滿鐵路柳條溝的一段鐵橋被炸毀,並稱是中國軍隊所為,晚十點砲轟國軍東北駐地「北大營」,因此侵占瀋陽。
五毛是否認同九一八事變?

引用:
原帖由 馬毛主席 於 2022-3-24 15:28 發表
九一八事變是指1931年9月18日在中國東北爆發的一次軍事衝突和政治事件,衝突雙方是中國國民革命軍東北邊防軍和日本關東軍。9月18日當天,日本的南滿鐵路柳條溝的一段鐵橋被炸毀,並稱是中國軍隊所為,晚十點砲轟國軍東北駐地「北大營」,因此侵占瀋陽。
五毛是否認同九一八事變?
918 應該同 美國話揾左成廿年都無大殺傷力武器 而入侵伊拉克 一樣  

呢條死契弟成鳩日死出黎做乜7,佢真係好7煩膠!!

咁L中意表演,死返去做喜劇演員啦小你!

全球示威俄就唔侵烏的話, 果個就唔系普京啦.

乜個喜劇演員唔係贏緊咩? 乜俄佬唔係糧盡咩? 乜唔係有人暗殺北極熊咩? 使乜要全球示威幫你呀? 比心機去打贏場仗啦. ON9即係ON9. 

引用:
原帖由 lamlampeter1 於 2022-3-24 10:35 發表
全歐美日澳大示威罷工罷課,周圍放火打爛晒D公物設施!
同意
支持
鼓勵

唔希望發生戰爭,亦唔想抽水。
但係,將和平希望寄託於外國民眾示威,咁呢個總統可以話係白痴。

支持俄羅斯對小俄羅斯軍事行動 L

引用:
原帖由 9big 於 2022-3-24 10:21 發表
烏克蘭總統澤連斯基周三(23日)在一個錄影片段中,首度以英語發言,號召全球各地民眾周四(24日)舉行示威,抗議俄羅斯入侵

又玩示威。要示嘅 黃人快去英國 示飽去

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20220324/bkn-20220324090059134-0324_00992_001.html
加拿犬啱啱先打壓咗自由車隊既示威活動喎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]