• 瀏覽: 17,189
  • 回覆: 181
+8
演員真係演員

收皮啦,戲子

引用:
原帖由 9big 於 2022-3-24 10:21 發表
烏克蘭總統澤連斯基周三(23日)在一個錄影片段中,首度以英語發言,號召全球各地民眾周四(24日)舉行示威,抗議俄羅斯入侵

又玩示威。要示嘅 黃人快去英 ...
打得就打得,唔打得就係唔打得!如果好打得嘅話,使鬼叫人從旁搖旗吶喊咩?

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 2022-3-24 10:57 發表
烏克蘭三罷救國。

Support!!最好罷足十年。

引用:
烏克蘭總統澤連斯基周三(23日)在一個錄影片段中,首度以英語發言,號召全球各地民眾周四(24日)舉行示威,抗議俄羅斯入侵

二百萬+1走咗一萬,仲有199幻人,即管出嚟試下比卡超十萬伏1電擊

叫你影帝冇L有錯

引用:

好嘢,又可以去商場鳩叫。

示威可以啊,非常讚成。。不過係抗議美國在貴國搞嘅生化實驗室

引用:

條顛老害死好多烏雞,仲想害全球??

仲話拎諾貝爾

文宣贏緊都要示威?
已經係幾十個大國圍一國了

叫佢去死.

咁似班曱甴嘅手法嘅,要唔要罷工罷市罷學咁呀

引用:

黃人思維
全世界人要企我個邊

大佬呀,唔係唔幫你呀,你係都學下你大佬美狗咁啦,叫人上街,有無黑金先?磅水先講啦仆街

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]