• 瀏覽: 9,857
  • 回覆: 36
+6
在美國和歐洲堅定支持新納粹的標誌,它意味着什么?為什么會這樣? ​​​

納粹

咁只要係就係

西媒真係好痴線

少看點BBC

意味着西方唔會理你係乜, 只要你反俄反中就支持你

引用:
原帖由 車站雀躍的神童 於 2022-3-12 05:31 AM 發表

新聞教壞人
關鍵是,它現在公然在那裡制造謊言,中文頻道和英文頻道其實不是一回事,連《是,首相》都在嘲諷

BBC支持美烏納粹主義。歐美做魔頭,就支吾以對。其他國家衰就出黎,扮能晒正義。BBC就係幫緊歐美魔頭。

其實唔出奇,個個國家都有。只要反英反美就係愛國愛港。

引用:
原帖由 得閒看看 於 2022-3-12 01:06 PM 發表
。。。現實地說,我反英米,英米十成十聽唔到。。。不過扮外國人的人聽到

引用:
原帖由 得閒看看 於 2022-3-12 01:06 PM 發表
這種想法很危險!!
你對愛國愛港的認識有很大誤區
最好回到正確認識上
不要犯了 當時反動派 黃人們  歪曲基本法的 那種 伎倆!!

引用:
原帖由 笑看流浪英犬 於 2022-3-12 05:18 PM 發表

這種想法很危險!!
你對愛國愛港的認識有很大誤區
最好回到正確認識上
不要犯了 當時反動派 黃人們  歪曲基本法的 那種 伎倆!!
唔出奇,你以為係對的其他人會認為係錯,你自己認為係危險嘅嘢其他人會覺得安全。你有自己所謂愛國嘅定義,大家無需要互相說服。

引用:
原帖由 得閒看看 於 2022-3-12 05:50 PM 發表

唔出奇,你以為係對的其他人會認為係錯,你自己認為係危險嘅嘢其他人會覺得安全。你有自己所謂愛國嘅定義,大家無需要互相說服。
有自己國家種族立場都正確,係班扮外國人白痴

引用:
原帖由 急焦異才藝 於 2022-3-12 05:21 AM 發表
意味着西方唔會理你係乜, 只要你反俄反中就支持你
日本侵略亞洲,和美國戰爭的政府可以被美國利用,就得到美國放生和支持,可見美國只有利益,是沒有道德底線,和是非之分

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]