• 瀏覽: 32,476
  • 回覆: 159
  • 追帖: 1
+9
阿彌陀佛

引用:
原帖由 皇旺絲 於 2022-3-9 06:56 AM 發表
染疫女嬰家中昏迷 確診男嘔吐暈倒亡

華富邨華裕樓有染疫幼童昏迷送院。(張開裕攝)
【本報訊】連日來都有居家隔離的染疫人士昏迷送院。昨晨11時許,香港仔華富邨華裕樓一名23個月大染疫女童,被姓羅(38歲)父親發現她不省人事,隨即召喚救護車將她送院搶救。據了解,女童身體較虛弱,昏迷前一度大哭,經救治後已回復清醒。
據悉,女童一家4口同住,早前其家人證實確診,要在家進行檢疫,未料近日女童亦告 ...
就算有偏頗既毒媒唔報邊隻疫苗, 請點解正義良心傳媒如大公文匯唔報呢? 再唔係, 而家全部愛黨愛國議員都可以施壓要求政府公報, 點解無咁做呢? 點解呢?

可憐.

共存L話廢老先會死。

政府一定要交代下死因啦!

甲狀腺病加復必泰,明晒

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-3-9 09:41 AM 發表
甲狀腺病加復必泰,明晒
長期病患
得到解脫

引用:
原帖由 香港回收的神 於 2022-3-9 07:18 AM 發表

就算有偏頗既毒媒唔報邊隻疫苗, 請點解正義良心傳媒如大公文匯唔報呢? 再唔係, 而家全部愛黨愛國議員都可以施壓要求政府公報, 點解無咁做呢? 點解呢?
文匯真係會講邊隻疫苗,正如 ching 評價,真正義良心傳媒也

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-3-9 09:49 AM 發表

文匯真係會講邊隻疫苗,正如 ching 評價,真正義良心傳媒也

你講12月31日間間傳媒都有報同開名,但唔知點解良心傳媒就呢單接3 劑疫苗無講既

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-3-9 09:49 AM 發表

多謝師兄引領, 良心傳媒文匯2 月27日都同毒媒一樣無提邊隻疫苗啵! 點解呢?

引用:
原帖由 香港回收的神 於 2022-3-9 09:59 AM 發表

你講12月31日間間傳媒都有報同開名,但唔知點解良心傳媒就呢單接3 劑疫苗無講既
無採訪呢單新聞啫,有採訪你口中呢間良心傳媒一定會講邊隻疫苗既

引用:
原帖由 皇旺絲 於 2022-3-9 06:56 AM 發表
染疫女嬰家中昏迷 確診男嘔吐暈倒亡

華富邨華裕樓有染疫幼童昏迷送院。(張開裕攝)
【本報訊】連日來都有居家隔離的染疫人士昏迷送院。昨晨11時許,香港仔華富邨華裕樓一名23個月大染疫女童,被姓羅(38歲)父親發現她不省人事,隨即召喚救護車將她送院搶救。據了解,女童身體較虛弱,昏迷前一度大哭,經救治後已回復清醒。
據悉,女童一家4口同住,早前其家人證實確診,要在家進行檢疫,未料近日女童亦告 ...
。至日前再自行快速檢測,顯示疑已康復

快速檢測冇用更有害 !

安息

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]