• 瀏覽: 5,717
  • 回覆: 66
+2
歐盟委員會主席馮德萊恩3月1日談及烏克蘭加入歐盟一事時稱,首先必須結束戰事。中國官媒新華社3月1日引述馮德萊恩(Ursula von der Leyen)3月1日

歐盟真係好波.......DKLM 家下講呢D

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/742157/談烏克蘭申入歐盟-馮德萊恩-必須結束戰事-米歇爾稱將很艱難

小丑澤連斯基聽到未 ?

俄羅斯話話大殺傷力武器準備了!

毆萌繼續鼓掌

北約老大的美國想射波比歐盟, 由加入北約轉去加入歐盟, 咁之後就唔關老美事.

點知... 歐盟唔肯接呢個波. 不如叫烏克蘭入5眼聯盟咯.

加入歐盟,烏克蘭難民就可以合法去全歐洲,諗清諗楚未?

引用:
歐盟委員會主席馮德萊恩3月1日談及烏克蘭加入歐盟一事時稱,首先必須結束戰事。
打贏或者投降先可以結束戰爭,但當呢兩樣事彈一樣發生左,仲入歐盟做乜鬼

玩死隻喜劇之王斯基

引用:
原帖由 penfly 於 2022-3-2 07:24 PM 發表
美國想射波比歐盟, 歐盟唔肯接呢個波. 不如叫烏克蘭入5眼聯盟咯.
俄羅斯核彈已經進入戰備狀態,核按鈕如被按下,就不用談了。

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2022-3-2 07:30 PM 發表

俄羅斯核彈已經進入戰備狀態,核按鈕如被按下,就不用談了。
歐盟唔夠膽接波. 條友想拖歐盟落水. 好奇點解佢唔拖老美落水.. 唔通....

引用:
原帖由 judylam651 於 2022-3-2 19:20 發表
小丑澤連斯基聽到未 ?
國家統一才是正道,一係學你老美温錢才是正道。分列國家就是叛徒。

引用:
原帖由 雨點子 於 2022-3-2 07:37 PM 發表

國家統一才是正道,一係學你老美温錢才是正道。分列國家就是叛徒。
澤連斯基惡毒過叛徒,自己一早去咗安全地帶,將人民綁上戰車以圖私利..

咁快縮沙
你估佢決定結束戰事咩

俄羅斯拿下基輔,就會組建烏克蘭親俄政府,澤連斯基去美國食屎啦。

打輸咪比你入...

核彈己準備好

主題標籤 #烏克蘭
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]