• 瀏覽: 2,646
  • 回覆: 10
歲姓黃清潔女工昨日(26時許,於天水圍俊宏軒對開十字路口清理雜物時,遭一輛私家車撞倒,黃頭部及身體多處受傷,重創倒地,惟私家車司機不顧而去。黃婦昏迷送院搶救,因腦部出血,留醫深切治療部,現時仍未渡過危險期。警方經調查後,拘捕兩名男子,正調查司機身分。

而家疫情下,清潔工人已經工作高危及辛苦。
呢 D 冷血司機仲要撞至清潔工人重傷而不顧而去。

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1813059/即時-港聞-天水圍清潔女工捱撞重創命危-警拘兩男尋回涉事私家車

正仆街,拉佢哋去打靶

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-2-27 03:54 PM 發表
正仆街,拉佢哋去打靶
乜都好。希望個清潔女工沒有事。

呢兩個打靶 PK,撞到人地辛苦工作清潔女工,累清潔女工入 ICU,令而家已經緊張床位的 ICU 又少了一個位。

天水圍多新陸西住,撞完走咗合乎國情

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2022-2-27 04:03 PM 發表

乜都好。希望個清潔女工沒有事。

呢兩個打靶 PK,撞到人地辛苦工作清潔女工,累清潔女工入 ICU,令而家已經緊張床位的 ICU 又少了一個位。

兩個冷血 PK 除了令寶貴 ICU 才了一個床位外。仲令緊張人手清潔工作又少了一人。
真是要拉去打靶。

又係黃 C 「家長車」

正仆街

引用:
原帖由 釉裏紅 於 2022-2-27 04:47 PM 發表
你咁口賤,因果報應好快會嚟到你身上

引用:
原帖由 釉裏紅 於 2022-2-27 04:47 PM 發表
你呢啲賤畜咪又係你口中所講嘅陸西後代!你拜山時睇下你老豆阿爺嘅籍貫啦!睇下係福建定廣西啦死撈仔!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]