• 瀏覽: 15,763
  • 回覆: 166
+15
陳阿婆如果下屆有得做,就係全港之福!

引用:
原帖由 isaacmadtk 於 2022-2-26 05:40 PM 發表
陳阿婆如果下屆有得做,就係全港之福!
港人要反省當日唔要嗰張可以投俾自己心儀特首候選人既票

自己玩唔好,係要睇人玩先安樂

停堂食未, 禁足未, 空少坐監未, 如果未即係唔嚴重, 唔嚴重公墓園教屍返工未

引用:
原帖由 每一天望海 於 2022-2-26 05:34 PM 發表
13089483 13089484 13089485 13089486 13089487 13089488 13089489 13089490 13089491
原來實情係咁既

睇黎好多都係趁拜年周圍傳

佢四個月後64歲光榮退休!

引用:
原帖由 hummel 於 2022-2-26 05:28 PM 發表
封城啦!日日新高
政府咁怕的刁民, 點敢封城? 如果係封, 過年期間早就應該封, 政府就係買晒班刁民怕, 所以乜都唔敢做。

引用:
原帖由 hetzer 於 2022-2-26 05:19 PM 發表
新聞來源連結:

https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1636038-20220226.htm?spTabChangeable=0

陳局長做緊乜
班廢官唔係想清零,係想全民感染。

呢隻毒
只需一人中
全家都中
避唔到
除非你係官
可以有保護罩
只中妻同家人同司機

今曰好多人,三,四個結伴同行商塲,間間鋪頭都入去摸吓………齋行齋講😰
唔自律😔無辦法

引用:
原帖由 hummel 於 2022-2-26 05:33 PM 發表

得安心出行有L用咩,又無人check, 又唔實名
疫苗通行證形同虛設

以現在的情況,分流應該沒錯,但如何確保居家檢疫的人不傳比家人。
所以居家檢疫的人他的家人一樣要禁足。以一個家作為單位閉足才比較有效。

所有禁足都應該得到証明,確保不會被迫返工。

兩個月啦,高官專家嘜準備都冇,一直拖,仲要拖到三月中先全民,班人學歷買返黎架?咁高人工仲要害香港市民

正呀!!

引用:
原帖由 winghang1234 於 2022-2-26 05:39 PM 發表

唔怪得爆得咁勁...
可以低調報案 咁樣周圍傳開去 就係幫黃宣傳
你估黃的真係個個咁低B 咁樣做會公開講?
但現數字咁大真係在冇架啦,,

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]