• 瀏覽: 75,118
  • 回覆: 397
  • 追帖: 2
+5
引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-2-22 12:31 AM 發表

最緊要取消佢哋香港身份証就得
嚟樣真👍🏼

引用:
原帖由 mlf707a 於 2022-2-21 11:40 PM 發表
走多D好,唔駛成條街都係人,揾位飲茶都易D!👍👍
藍屍去大灣區享受清零姐 👋👋

我哋繼續留港共存

點解走極都咁多人架好嬲好嬲

引用:
原帖由 s336990 於 2022-2-22 12:53 AM 發表

美國有個破産城市,破産前係做汽車嘅
重工業移走後,佢地無以為計,城市破産
無人才再入去
然後啲樓再平都十室九空

所以香港保到自己角色位置,唔怕無人無錢嚟香港
問題係保唔保到,有無人搶到
搶呢,我估就難架喇,因為中央睇住
香港重要從來都因為係中國嘅門(我嘅觀點咋),外國先至咁重視香港
才會咁多黑暴,才會暴動搞革命

所以政府廢,係廢得有道理
期望曱甴肯走光(機會為零,西方仲想搞香港,曱甴就一定會 ...
你講底特律 (13年左右既事).
之後轉型做IT, 慢慢走出破產情況.

有啲嘢, 窮則變, 變則通.
否極泰來.
有啲人註定一事無成, 就係因為只識係安樂環境生活, 環境一變就適應唔到.

有朋友由英國舉家回港.
佢算係第一批走人既, 結果都係要面對現實回流香港.
一切又要重新開始.

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2022-2-22 01:07 AM 發表

藍屍去大灣區享受清零姐 👋👋

我哋繼續留港共存
要共存, 首先要染疫 (唔好得個講字).
你染咗未?

黃人走晒就好了

西方唔L止美肺日日大核爆,死白鬼又快要全面開拖鬼打鬼一齊攬炒!
曱甴快L啲去佢哋嘅白皮豬主日度同佢哋一齊落地獄呀屌!

註銷香港身分證

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2022-2-21 11:38 PM 發表
港府抗疫塞責,已傷及香港經濟「筋骨」,良禽擇木而棲,人才與資金離港已成趨勢。官方數據顯示,截至2月20日止一周,有2.5

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20220221/photo/bkn-20220221211018404-0221_00842_001_01b.jpg?20220221215307

港府抗疫塞責,已傷及香港經濟「筋骨」,良禽擇 ...
有冇資金流失只要看港匯就知,唔係空口講走咗幾多。

正好收緊 免人濫用香港醫療 離港雙重國籍人仕自動注銷香港居留權

多謝呢班膠官
呢期無哂人拉布阻立法
點解越做越倒退
淋病幾時番鄉下種埋揶菜花

取消移民撚
居港權、中國藉
😡

咁慢嘅速度
18萬公務員幾時先走得哂,屌
快LD啦唔該
香港急須換血呀!

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2022-2-21 11:38 PM 發表
港府抗疫塞責,已傷及香港經濟「筋骨」,良禽擇木而棲,人才與資金離港已成趨勢。官方數據顯示,截至2月20日止一周,有2.5

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20220221/photo/bkn-20220221211018404-0221_00842_001_01b.jpg?20220221215307

港府抗疫塞責,已傷及香港經濟「筋骨」,良禽擇 ...
美國肺炎係英美日日死幾千人

已經是鬼國

黃畜快去啦,死窮L😂

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]