• 瀏覽: 645
  • 回覆: 11
+3
面對瀕臨失控的第五波新冠疫情,《香港01》獲得可靠消息,香港將實施前所未見的全民動員計劃!港府擬與內地當地商討,爭取在下月初,替全港750萬市

早D做左唔駛爆到 每日新case 多過祖國14億人口啦!!

仆街黃鄭月鵝!!

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/政情/736691/01獨家-港府擬強制按身份證-三次全民檢測750萬港人

引用:
原帖由 CallMeKSM 於 16/2/2022 23:12 發表
面對瀕臨失控的第五波新冠疫情,《香港01》獲得可靠消息,香港將實施前所未見的全民動員計劃!港府擬與內地當地商討,爭取在下月初,替全港750萬市

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20220216/570754290147135488748209.jpeg/VPLWNAi68Ygd-in8XCsVTvGuq9q62gPT5O9j2uTvY9o

早D ...
香港那有人手全民檢測,一定要求助廣東派2000人來幫手取樣和做化驗

引用:
原帖由 CallMeKSM 於 2022-2-16 11:12 PM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20220216/570754290147135488748209.jpeg/VPLWNAi68Ygd-in8XCsVTvGuq9q62gPT5O9j2uTvY9o

早D ...
DNA送中!

引用:
原帖由 andysan4 於 2022-2-16 11:15 PM 發表

DNA送中!
睇下D黃黑畜會點反應啦!

特別係有外國國籍幾重護照果D呀! 希望佢哋會因為唔肯俾中共檢測,放棄香港身份證啦!

得個驗字,又唔係7百萬一齊驗,又唔係立即出結果。社區繼續有個案,檢驗結果陰性,轉頭就陽性。。。驗幾年都唔會清到零。

當務之急,係要用大陸嘅中醫方法嚟香港醫中招人士!!!!!呢樣先至係刻不容緩!!!

據我所知,大陸嘅中醫療法有效過西醫N咁多倍。大陸由2020不久就轉左做中醫藥為主去醫治新冠病人,基本上再冇人死亡,無後遺症。(附圖係2020年最毒果隻病毒嘅情況)

我唔知係咪香港政府故意扮唔知定點。。。
香港政府而家都唔要求大陸中醫嚟幫手,到時中央親自下命令,丟臉嘅係香港政府官員!

新冠“真特效藥”出自何人之手?這位挽救萬千生命的民間中醫不為人知!

清肺排毒湯是治療新冠肺炎的特效藥,治療出院率達99.28%。
https://www.kunlunce.com/e/wap/s ... 8688&bclassid=1

引用:
原帖由 seriouslyhansom 於 2022-2-17 12:14 AM 發表
得個驗字,又唔係7百萬一齊驗,又唔係立即出結果。社區繼續有個案,檢驗結果陰性,轉頭就陽性。。。驗幾年都唔會清到零。

當務之急,係要用大陸嘅中醫方法嚟香港醫中招人士!!!!!呢樣先至係刻不容緩!!!

據我所知,大陸嘅中醫療法有效過西醫N咁多倍。大陸由2020不久就轉左做中醫藥為主去醫治新冠病人,基本上再冇人死亡,無後遺症。(附圖係2020年最毒果隻病毒嘅情況)

我唔知係 ...
真可怕!被資本操控嘅網絡長期打壓中醫療效真相,連轉發人民日報嘅文章都只係做下樣,怕俾太多人知道中醫抗疫嘅真相。

附件

IMG_20220217_002413.jpg(245.05 KB)

IMG_20220217_001728.jpg(260.24 KB)

引用:
原帖由 seriouslyhansom 於 2022-2-17 00:27 發表

真可怕!被資本操控嘅網絡長期打壓中醫療效真相,連轉發人民日報嘅文章都只係做下樣,怕俾太多人知道中醫抗疫嘅真相。
相信這次中央主導防疫應該會以中醫為主力。香港確診人數太大,提供一次實戰展示中醫的實力。

支持,盡快落實

港官政棍勾結化驗所,  勞民傷財,  幾十億益哂d化驗所,  又搵唔到,  通街都是隱性病人,   呢頭去檢測回家途中有可能中招.............

依家得大陸救倒香港,靠正苦真係食得屎。

引用:
原帖由 seriouslyhansom 於 2022-2-17 12:14 AM 發表

我唔知係 ...
美國疾控中心冇話中醫可以,香港班專家梗系唔會信啦!

倒錢下海,  十萬人已中招,  驗出來都是留在家,   又醫唔到,  現在應與病毒共存,  好似感冒咁,  死都是死d冇打針,  老嘢,  細佬,   自求多福................

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]