• 瀏覽: 43,505
  • 回覆: 218
  • 追帖: 1
+3
躺槍?老美官員沒有一個是磨菇的

引用:
原帖由 homer201314 於 2022-2-12 07:53 AM 發表

呢位美麗成實的記者一定係收錢虛假報道啦,宇宙強國的美國不論車廂,列車,技術人所共知宇宙最強,又怎會落後於中國呢,幻覺騙不了連新疆及香港地理位置也分不出的聰明美國人呢,就算美國人親也所見呀,都係當發夢啦(在強大的自尊心作怪下)
沒錯沒錯,紐約上一任市長最大一項政績,便是將紐約市中心幾條地鐵路線列車上的塗鴉洗走,美國的鐵路一定會慢慢進步,追趕中國大陸的列車

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-2-11 09:58 AM 發表

假新聞+條收左大陸錢啦.....
地球最高科技既美國, 地鐵都冇信號lor
美國 2G 係全球第一

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2022-2-11 10:44 AM 發表

按GDP計
中國政府每年投放係民用設施或公用基建既資源是接近40%
美國政府是低於8%
講真,我都唔知美國搵咁多錢,但D錢究竟洗咗去邊……
攞嚟做研發嘛 跟住就話偷佢野 但係人哋啲野又先進過佢喎

引用:
原帖由 廿一號 於 2022-2-12 08:30 AM 發表
躺槍?老美官員沒有一個是磨菇的
公平d,由其他國家既普通人來比較下中美地鐵既分別
https://m.facebook.com/funcambo/ ... 是1/644845683188299/

引用:
原帖由 輪皇 於 2022-2-11 10:02 AM 發表
哩個記者返美國會比FBI查祖宗18代
會"被收錢","被精神病"

引用:
原帖由 kingking99 於 2022-2-12 08:36 AM 發表

沒錯沒錯,紐約上一任市長最大一項政績,便是將紐約市中心幾條地鐵路線列車上的塗鴉洗走,美國的鐵路一定會慢慢進步,追趕中國大陸的列車
美國有d地鐵站
拍恐怖片唔使搭景

引用:
原帖由 walkera2006 於 2022-2-11 11:55 AM 發表

條高鐵有識飛5G都無用
其實好多井娃都唔知大陸只係封官方固網,我返去咁多次用上機漫根本唔會封,當然蠢人成日睇埋大妓院點會講。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]