• 瀏覽: 4,896
  • 回覆: 57
+2
引用:
原帖由 龍虎風雷 於 2022-2-9 12:41 PM 發表
【Now新聞台】浸大學生會前會長方仲賢2019年購買10支雷射筆,法庭裁定他管有攻擊性武器罪名不成立,而拒捕及妨礙司法公正罪則成立,還柙至下月3日判刑。

https://images-news.now.com/newsimage/NewsImage/C-FONG-220209-12.jpg

【Now新聞台】浸大學生會前會長方仲賢2019年購買10支雷射筆,法庭裁定他管有攻擊性武器罪名不 ...
福佳王詩久冠

人生更精彩,坐住先,等判刑。

引用:
原帖由 gakoduck 於 2022-2-9 12:59 PM 發表
幾時查埋佢同佢魯帽收入來源
唔好。我都俾咗幾十億

購買豪宅,錢從何來?
瞞稅?
稅局應該開啟檔案要求解釋財富來源,補交漏稅款項。

二億元一次付款購買豪宅,錢從何來?
瞞稅?
稅局應該開啟檔案要求解釋財富來源,補交漏稅款項。

引用:
原帖由 瞓個好覺 於 2022-2-9 01:14 PM 發表
希望判重啲
拉鳩埋佢老母啦
查吓可能有發現?
😭
老廉到今時今日都未瞓醒

搵左咁多美國錢,坐下啦

引用:
原帖由 袋中野性的牛 於 2022-2-11 07:33 PM 發表

老廉到今時今日都未瞓醒
等呢單剛坐完出來先接力再告先好玩!
情況同林卓庭類近!

引用:
原帖由 cwbguy 於 2022-2-9 05:16 PM 發表

點查?女人突然有大筆來歷不明財富,不外乎......
用鴨咀箝撐開個『來源地』黎查?
佢老母咩樣?做到住九肚山獨立屋,起碼有李嘉欣八九成質素先得喎師兄。

引用:
原帖由 zacoo11 於 10-2-2022 03:26 AM 發表

好心你咪咁仇富啦!死窮撚,憎人富貴嫌人貧,唔抵得人好過你,咪你厘d乞兒囉
我最尊敬大把錢果d黃絲,佢地上法庭唔使用法援,用自己錢打,請齊全港最top十個資深大狀來一齊打都得

引用:
原帖由 袋中野性的牛 於 11-2-2022 07:33 PM 發表

老廉到今時今日都未瞓醒
冇計啦,香港無論ICAC、律政署、傳媒...... 都早己被英美滲透操控
如果當事人係藍絲,成副身家的來龍去脈必定早己被人起底爆料

引用:
原帖由 cwbguy 於 2022-2-12 01:57 PM 發表

冇計啦,香港無論ICAC、律政署、傳媒...... 都早己被英美滲透操控
如果當事人係藍絲,成副身家的來龍去脈必定早己被人起底爆料
黑暴期間所涉及資金,支援組織顯而易見。居然時至今日都未有查得水落石出。更古怪嘅係入境處,老廉同黃消防,黃十字會到今日都未去洗血,呢個正苦認真廢,或者黃!同澳門比,真係特首唔同

引用:
原帖由 cwbguy 於 2022-2-12 01:52 PM 發表

我最尊敬大把錢果d黃絲,佢地上法庭唔使用法援,用自己錢打,請齊全港最top十個資深大狀來一齊打都得
咩絲都有僕街所以唔重要,但因為人地住豪宅有錢過佢就唔抵得人好,我最憎厘種人,我覺得樓主肯定大陸鄉下落嚟,果到d人最中意比較,憎人富貴嫌人貧

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]