• 瀏覽: 37,480
  • 回覆: 180
+3
無事嘅, 有得通融一下

佢同楊明係咪死曱甴?
日日扮愛國支持警察但係成日犯法,掉國家既臉?
係咪佢地以為愛國就可以唔守法?
失德藝人必須重治撥亂反正!

幫黑警吹兩野就無事啦 反正黑警又偷拍裙底 又非禮 各取所需🤤🤤

引用:
原帖由 石子宏 於 2022-1-28 10:03 AM 發表
飲食界網紅、藝人「玻璃朱」朱庭萱涉酒後駕駛被捕,今(28日)凌晨1時左右,一輛私家車在灣仔天樂里與軒尼詩道交界時,撞傷一名橫過馬路的菲律賓漢

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20220128/563669779785715712974803.jpeg/UrkbpW5AoYxKlUZ9m99uTjy3OaHUQBBSTadlOU2nZTk

飲食界網 ...
犯法就拉。

引用:
原帖由 石子宏 於 2022-1-28 10:03 AM 發表
飲食界網紅、藝人「玻璃朱」朱庭萱涉酒後駕駛被捕,今(28日)凌晨1時左右,一輛私家車在灣仔天樂里與軒尼詩道交界時,撞傷一名橫過馬路的菲律賓漢

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20220128/563669779785715712974803.jpeg/UrkbpW5AoYxKlUZ9m99uTjy3OaHUQBBSTadlOU2nZTk

飲食界網 ...
邊九個黎架? 網紅是但有眼耳口鼻就紅?

引用:
原帖由 top11 於 2022-1-28 11:55 AM 發表

金利豐證券副總裁咁勁~
呢d咩證券副總裁咪=金融騙徒集團匪首 !

引用:
原帖由 lobrend 於 2022-1-28 11:09 AM 發表
有無學呀邊個唔吹??
揾碌野掙開個口🤣

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-1-28 11:08 AM 發表

佢仲有個 mix 仔
整容鷄醉駕更仆街

引用:
原帖由 judylam651 於 2022-1-28 01:35 PM 發表

整容鷄醉駕更仆街
又唔駛對關住佢,話之佢

引用:
原帖由 mahakita 於 2022-1-28 10:19 AM 發表
47歲大媽想食嫩草
黃生都唔後生

支持黑警冇個係正常

死曱甴醉駕 !

引用:
原帖由 judylam651 於 2022-1-28 01:24 PM 發表

呢d咩證券副總裁咪=金融騙徒集團匪首 !
你好坦白~

珠璃心的豬

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]