• 瀏覽: 37,576
  • 回覆: 180
+3
引用:
原帖由 maggie.tang 於 2022-1-28 10:20 AM 發表

其實網紅界有無邊個係靚架? 同果個咩雪姨一樣咁樣衰嘅
雪姨.........連睇一睇都冇興趣

引用:
原帖由 石子宏 於 2022-1-28 10:03 AM 發表
飲食界網紅、藝人「玻璃朱」朱庭萱涉酒後駕駛被捕,今(28日)凌晨1時左右,一輛私家車在灣仔天樂里與軒尼詩道交界時,撞傷一名橫過馬路的菲律賓漢

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20220128/563669779785715712974803.jpeg/UrkbpW5AoYxKlUZ9m99uTjy3OaHUQBBSTadlOU2nZTk

飲食界網 ...
如果在大陸,大陸網民先考慮性別,再判斷是非對錯。
幸好我們還有一國兩制。

原來已經47了

傷人+危駕+酒駕+仲要斷正
普通人起碼要坐三個月我相信
但我相信佢應該唔駛坐監,大家會識做,
多得楊明開左咁多次先例。。。
不過,暫時判決未開始番大家又會用一啲例句頂住
“又一次證明香港警察處事公平公正唔似得啲黃屍偏私亂港。。。”

附件

Screenshot_20220128-112404_Facebook.jpg(262.35 KB)

又一垃圾,唔怪得咁撐楊明

同官講ma
都系D盲毛衝出黎撞你架車啫
最緊要架車無事

而家車死人好小事啫
飲多啖酒上庭壯下膽去講

The KOL title is so fucking negative in HK 

睇咗佢尊容,明白晒,送上門宗澤都食晤落。

引用:
原帖由 judylam651 於 2022-1-28 10:06 AM 發表
咩「玻璃朱」,原來係一隻47歲扮17歲的整容怪 !
金利豐證券副總裁咁勁~

向楊明取經

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-1-28 10:35 AM 發表
咁多人都鍾意醉駕, 證明刑罰已經冇阻嚇力了.
違法達義,大法棺鐘意優秀人才

果然係燉湯明嘅知音人,衰埋同一樣嘢
不過佢大鑊啲撞到人

支持警察嚴正執法

引用:
原帖由 33444433 於 2022-1-28 11:56 發表

違法達義,大法棺鐘意優秀人才
律政司又唔理, 呢樣嘢先好笑.

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-1-28 12:02 PM 發表

律政司又唔理, 呢樣嘢先好笑.
尼個律政司大把黑料在人手,幾本上沒所做為

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]