• 瀏覽: 27,775
  • 回覆: 142
+2
美國30歲女子柯琳(Colleen L)日前在網路上,分享了自己遇到渣男的經歷,指5年前認識了男友,他由17歲開始已患有慢性腎病,腎臟功能只剩下5%、需要洗腎,因為「唔想睇住佢死」,柯琳去做了器官捐贈測試,發現兩人匹配成功,於是她決定捐腎給對方。怎料,男友手術痊癒後「出軌」,最終兩人分手。

報道指,在捐贈手術大約7個月後,柯琳說她跟男友關係發生了微妙的變化,對方與教會好友一起去拉斯維加斯參加單身派對,當時還是學生的她正忙着考試,而且男友是一名虔誠的基督徒,相信他應該不會亂來。不料,從旅行回來之後,男友竟然承認「出軌」了。
柯琳給了男友一次機會,但沒想到的是,過了3個月後男友提出分手,粗暴地表示要將她「飛」了,還說:「如果我們命中注定要在一起,上帝最終會讓我們和好的」,之後甚至還放狠話:「妳捐腎臟給我,只是為了想扮好人」。

這件美國男正趴街, 呃了人個腎就可能見人亞裔就0趙完鬆,
這故事話俾大家知, 想用自己腎救自己想像的另一半, 叫佢簽手術同意書時, 仲要簽埋婚書及如分手就如何賠償的細節

叫佢一係揀死, 一係楝結婚, 冇得些數!

真係唔好咁蠢, 俾人呃完個腎仲呃埋隻豬!

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1802593/即時-國際-美國女子捐腎救瀕死男友-術後慘遭分手更被斥扮好人

這女生樣貌娟好喎, 咁樣都要飛, 這美國仔有冇九兩菜

這賤男反影美國人性格, 
好似美國2008年, 要中國拯救完佢金融海潚後,在2012年時, 電視節目已播出唔還錢俾中國不特止, 條死靚仔仲話要帶槍去打中國添,
正狼心狗肺

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-1-27 12:34 AM 發表
美國30歲女子柯琳(Colleen L)日前在網路上,分享了自己遇到渣男的經歷,指5年前認識了男友,他由17歲開始已患有慢性腎病,腎臟功能只剩下5%、需要洗腎,因為「唔想睇住佢死」,柯琳去做了器官捐贈測試,發現兩人匹配成功,於是她決定捐腎給對方。怎料,男友手術痊癒後「出軌」,最終兩人分手。

報道指,在捐贈手術大約7個月後,柯琳說她跟男友關係發生了微妙的變化,對方與教會好友一起去拉斯維加斯參加單身 ...
信耶教嘅人就真係好蠢囉,佢地根本就唔係乜嘢信徒,而係借耶教嚟做埋啲奸邪惡行,唔係點解歐美呢啲耶教國家會係咁邪惡呀。

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2022-1-27 12:40 AM 發表

信耶教嘅人就真係好蠢囉,佢地根本就唔係乜嘢信徒,而係借耶教嚟做埋啲奸邪惡行,唔係點解歐美呢啲耶教國家會係咁邪惡呀。
好多入耶教的男生主要係入去溝女, 甚至呃些無知去做G來供應佢. 入去信耶穌只佢呃人的假象~

等如聖經的撒種的比喻, 經上的道理就撒在聖堂內餵飼信徒, 但聖堂來都好多係烏鴉(魔鬼)去啄走了那些弱智的信徒喎.

這件腎病男咪就係嗰隻烏鴉啦

美畜冇個好人

咁後生, 條女就俾人呃了個腎, 從始人生的活動能力大打折扣, 
這個賤男害人不淺!

引用:
原帖由 billy80 於 2022-1-27 12:47 AM 發表
美畜冇個好人
咪係, 去紐約搭地鉄, 三唔識7, 班鬼佬會推人落路軌死都夠膽死.

佢地好多係惡魔

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-1-27 12:49 AM 發表

咪係, 去紐約搭地鉄, 三唔識7, 班鬼佬會推人落路軌死都夠膽死.

佢地好多係惡魔
黃畜去到陰割尾割俾人恰,粒聲唔敢出

引用:
原帖由 billy80 於 2022-1-27 12:52 AM 發表

黃畜去到陰割尾割俾人恰,粒聲唔敢出
班黃人同儍人無異, 俾那些毒媒呃咗囉,

美國及加拿大已從我的旅遊表劃除, 對呢兩撻地方越來越反感!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-1-27 12:57 AM 發表

班黃人同儍人無異, 俾那些毒媒呃咗囉,

美國及加拿大已從我的旅遊表劃除, 對呢兩撻地方越來越反感!
尾割人俾傻侵統治完之後,種族歧視更嚴重,請都唔會去!

渣男有報應,個女仔終會等到真心愛佢嘅人

引用:
原帖由 billy80 於 2022-1-27 01:00 AM 發表

尾割人俾傻侵統治完之後,種族歧視更嚴重,請都唔會去!
咁Q多流彈飛來飛去, 去百貨公司試衫或上床同女生"敦倫"都唔知俾邊粒流彈槍殺
滿布病毒, 又多神經佬係公車, 街邊打人, 又推人落路軌死, 去到某些街道又多吸毒漢, 無家可歸者, 賤男及渣男就仲多,  根本同地獄無異,
做咩有中國這安樂窩唔住, 要去美國這地獄尋死咁自作賤呀???

今個世紀是中國世紀, 浪費資源去旺美國場, 做咩唔留中國區內支持中國, 支持中國內銷

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-1-27 01:05 AM 發表

咁Q多流彈飛來飛去, 去百貨公司試衫或上床同女生"敦倫"都唔知俾邊粒流彈槍殺
滿布病毒, 又多神經佬係公車, 街邊打人, 又搶人落路軌死, 去到某些街道又多吸毒漢, 無家可歸者, 根本同地獄無異,
做咩有中國這安樂窩唔住, 要去美國這地獄尋死咁自作賤呀???

今個世紀是中國世紀, 浪費資源去旺美國場, 做咩唔留中國區內支持中國, 支持中國內銷 ...
幣在香港有曱甴婆,阻通關呢!我都好想返大陸消費!

哦,閱。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]