• 瀏覽: 17,798
  • 回覆: 160
+8
再多3人接種新冠疫苗後死亡!衞生署今日(26日)公布,截至本周日(23日)晚上11時59分的過去1周,署方共接獲65宗涉

咁既然專家認為死亡與打疫無關,咁東方你雞乸咁大隻字強調「再多3長者打針後2周內死亡」到底想講乜?係咩意思呢?

相信死亡長者打疫苗同時都有食其他長期藥物,打流感針,食飯,去街,沖涼,疴屎……

咁多你唔講,淨係強調打疫苗,其實你東方在而家係咪擺明不讚成市民打世紀疫情嘅疫苗,係咪覺得政府什至全世界政府谷針都唔啱,想世界疫情受控經濟秩序人民生活重回正軌係唔啱?

你而家做嘅正正就係唯恐天下不亂,世界和平,好想全世界一齊唔打疫苗,躺平,等死咁噃?

東方日報,你到底想做乜?

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0126_00822_001.html

不是打疫苗死,又不是中新冠死,咁點解會死?

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2022-1-26 06:15 PM 發表
一個94,一個91,一個70,你係認為佢地嘅死一係就被疫苗打死咗,一係就中新冠死,唔可以因為其他心臟,肺弱,血壓,糖尿,什至其他老人病嘅?

你都真係幾好笑喎!

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2022-1-26 06:15 PM 發表
香港每日都有人死、咁岩死之前打左針姐、你可以咁了解

引用:
的確香港人係唔可以除打針同中新冠外嘅情況死

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2022-1-26 18:15 發表
人人都必有一死.

不嬲都係反政府報紙

打完疫苗死就實話同接種無關,本身有心血管病糖尿,係唔係都死,日日都有人死去射波。咁中咗新冠後死磚家又唔會話本身有病,係唔係都死,日日都有人死,死亡同新冠無關,真係公我嬴字你輸。講真除非中咗之後肺炎呼吸困難入lCU死9咗啦,否則死因真係未必關新冠事喎

我對疫苗態度中立,但依家啲人真係好極端,好反智

打完死因蒙查查
無得同酸仔飲茶
真相無從去追查
磚家又將你來耍

引用:
原帖由 大寶二寶 於 26-1-2022 06:32 PM 發表
不嬲都係反政府報紙
=========
應該系當日泥佬粗口罵東報記者,政府遲遲不告泥佬,
東報開始掉轉槍頭針對政府,後來政府告泥佬,最後又吾入泥佬,之後東報更加大力針對政府..

引用:
原帖由 CS601P 於 2022-1-26 06:37 PM 發表

=========
應該系當日泥佬粗口罵東報記者,政府遲遲不告泥佬,
東報開始掉轉槍頭針對政府,後來政府告泥佬,最後又吾入泥佬,之後東報更加大力針對政府..
覺得似係以前煲呔曾時代MM721C9事件遺留到依家

死都唔蝕底打埋支針先。

磚家話點死都唔會關枝針事

引用:
原帖由 淡忘之音 於 2022-1-26 06:45 PM 發表
磚家話點死都唔會關枝針事
方向=毒果2.0話打針死

如果唔係外國講明輝睡疫苗青少年打咗有患心肌炎風險,冇得唔認數,香港呢班疫苗sales磚家實會話評估心肌炎與疫苗無關,真係仆街

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]