• 瀏覽: 15,879
  • 回覆: 132
+2

新冠肺炎引致的長期綜合後遺症,又稱「長新冠」,指患者在感染新冠病毒數周至數月後出現的併發症或持續症狀。中大醫學院一項最新研究發現,新...

中左新冠的後遺症手尾長,想與病毒共存的人快快出去早享受

香港真係唔制,大家齊心抗疫

新冠綜合後遺症片係第五頁#67

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2302455/即時-港聞-中大發現新冠患者腸道細菌失衡-致現記憶差及脫髮等後遺症

慎思守法 遠離暴行
萬般帶不走 唯有業隨身
最緊要就係,呢啲後遺症是否跟你一世,若果係,就真係該猥囉

原來中咗新冠,唔單只腦霧、賓周縮短,仲有腦退化、記憶差、脫髮。
咁L多嘢,你班仆街漢奸黃畜都唔講?仲叫我哋與病毒存?正仆街!

英國教授話佢個仔10個月前感染並康復,但之後每日昏睡冇精神,無法正常生活
美西全民感染,好可能產出一大批廢人

引用:
原帖由 panpeter 於 2022-1-26 12:34 PM 發表
原來中咗新冠,唔單只腦霧、賓周縮短,仲有腦退化、記憶差、脫髮。
咁L多嘢,你班仆街漢奸黃畜都唔講?仲叫我哋與病毒存?正仆街!
仲有精子數量同活力都會下降,即係無仔生!

唔好同D細菌共存
要隔離消滅晒佢哋!🤣

好大鑊

有班仆街好興奮咁提倡共存...

當然啦,佢哋可能一直係生存底層,如果上面有人因共存出事,佢哋幻想自己有位可上,但現實...

因為西藥一定係殺病毒,但嘜菌都殺,包括益生菌。

捉共存L去強制植入病毒共存

民主黨話6成人想有後遺症

引用:
原帖由 大腳傳中 於 2022-1-26 12:42 PM 發表
有班仆街好興奮咁提倡共存...

當然啦,佢哋可能一直係生存底層,如果上面有人因共存出事,佢哋幻想自己有位可上,但現實...
極有可能喎!

縮短4cm、不能勃起、無晒精子、腦霧、截肢、記憶力差、脫髮

又話只係流感既!?

黃人打手話唔緊要,中病毒可能死得,都可以與佢共存,如果唔死得,與腸道細菌失衡、記憶差、脫髮、腦霧……共存,冇問題喎。最緊要係搞到大爆發,死得人多,咁我嘅糧支就過得去㗎喇。

引用:
原帖由 阿爾拔 於 2022-1-26 12:39 PM 發表

仲有精子數量同活力都會下降,即係無仔生!
多謝提醒,要補充番!
原來中咗新冠,唔單只腦霧、賓周縮短,精子數量同活力都會下降,無仔生,仲有腦退化、記憶差、脫髮。
吊你呀!咁L多嘢,你班仆街漢奸黃畜都唔講?仲叫我哋與病毒存?正仆街!

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]