• 瀏覽: 40,244
  • 回覆: 257
+4
美國一輛運送一百隻猴子到實驗室的卡車在賓夕凡尼州與另一輛卡車相撞,3隻猴子趁機逃脫,驚動警方進行搜索,該3隻猴子事後尋回,並已被安樂死。

事發於上周五下午,現場是丹維爾附近,載著猴子的卡車當時正前往位於佛羅里達州的實驗室。
警方在Twitter發文表示,數隻猴子從車禍現場逃到了周邊地區,呼籲民眾「切勿試圖尋找或捕捉這些動物」。警方最初告訴記者說共有4隻猴子逃走,其後指有3隻。
WNEP報道,警方團團圍住這隻猴子後,現場傳出3聲槍響,但不清楚警方使用的是什麼武器。
至於兩輛卡車的司機均無受傷;WNEP報道,負責運送這批猴子的司機已因這宗車禍遭到起訴。

看西片極度驚慌, 勁抽的病毒係藏在馬騮體內, 美國咁大陣仗處理, 看來, 這幾隻馬騮應已培育出唔知甚麼病毒, 要儘快毀屍滅跡??

我估咋

不過美國那二百幾間生化武器工廠唔係用來擺設的, 世人自求多福

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1801496/即時-國際-美3隻實驗猴趁車禍逃走-尋回後即遭安樂死

呢幾隻馬騮應該在體來被,殖晶片, 否則不會咁快被追殺到

說明香港安心出行就無追蹤巿民,

但美國的, 都好大機會有科技追蹤到巿民, 黃人去美國民主自由啦,

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-1-23 10:39 PM 發表
美國一輛運送一百隻猴子到實驗室的卡車在賓夕凡尼州與另一輛卡車相撞,3隻猴子趁機逃脫,驚動警方進行搜索,該3隻猴子事後尋回,並已被安樂死。

事發於上周五下午,現場是丹維爾附近,載著猴子的卡車當時正前往位於佛羅里達州的實驗室。
警方在Twitter發文表示,數隻猴子從車禍現場逃到了周邊地區,呼籲民眾「切勿試圖尋找或捕捉這些動物」。警方最初告訴記者說共有4隻猴子逃走,其後指有3隻。
WNEP報 ...
驚幾猴子好似印印馬騮咁屠殺狗狗

美國有無猴子關注組出嚟嘈生晒話唔人道呀?又有無啲八婆愛護猴子組織出嚟搶啲猴子返屋企自己養呀?唔知點解香港有咁多呢啲仆街嘅呢?

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-1-23 10:41 PM 發表

驚幾猴子好似印印馬騮咁屠殺狗狗
有矛猴子關注組,小四學生關注下,唔該!

引用:
原帖由 bambi1 於 2022-1-23 10:46 PM 發表
美國有無猴子關注組出嚟嘈生晒話唔人道呀?又有無啲八婆出嚟搶啲猴子返屋企自己養呀?唔知點解香港有咁多呢啲仆街嘅呢?
睇唔出有乜理由要殺呢幾隻馬騮?
除非幾隻馬騮身上有實驗室嘅病毒

美國利用猴子做埋d不可告人硏究非要殺死佢哋……係咪細菌武器

應該九乘九

美國根本日日都對動物進行黑太陽731實, 遲下又唔知爆咩新疫症, 到時又唔知老屈邊個國家去孭,

美國應是地球最大病毒

今天是馬騮, 唔知遲下會否捉香港曱甴去???

遲下美國又會有新疫情爆發,應該冇得醫,美國亡國指日可待。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-1-23 11:02 PM 發表
今天是馬騮, 唔知遲下會否捉香港曱甴去???
做咗

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-1-23 10:39 PM 發表

WNEP報 ...
有冇當住個97只馬騮面前殺啊?

殺猴警猴!

3隻猴會唔會已經釋放左新野出黎

猴子的命也是命
走佬去老美啲手足點做嘢㗎?咁都搶唔返幾隻馬騮,無L用。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]