• 瀏覽: 11,754
  • 回覆: 21
  • 追帖: 1
+2
美國前白宮國家安全顧問奧布賴恩上周五(21日)接受美媒訪問,指出中國大陸正觀察拜登政府與俄羅斯在烏克蘭局勢的一舉一動,再衡量是否在下月舉行的北京冬季奧運會後進攻台灣。

附件

bkn-20220123130520012-0123_00952_001_01p.jpg(67.32 KB)

1.jpg(234.63 KB)

2021年1月21日,中華人民共和國外交部宣佈對28名美國人及其親屬實施制裁,奧布萊恩是其中1人

美國派了間諜躲在中南海領導人的枱底偷聽北大人閒聊?

美國鬼在搧風點火啫!

如果是現任高層說,大約是想被打臉吧(如說中國某年前不會有隱身機)

引用:
原帖由 sng850 於 23-1-2022 06:45 AM 發表
美國鬼在搧風點火啫!
X2

咁美國仲唔出兵保護領土?唔好成日得個講字先得架
好想睇下太平洋核戰,可以滅去幾多個白皮狗國

引用:
原帖由 bronze18man 於 2022-1-24 02:11 AM 發表
咁美國仲唔出兵保護領土?唔好成日得個講字先得架
好想睇下太平洋核戰,可以滅去幾多個白皮狗國
黃皮仔保得著命仔都偷笑啦,仲想滅人

形勢一年比一年好,之前條傻侵打亂章都冇符

引用:
原帖由 人類仔 於 2022-1-25 12:53 PM 發表

白皮豬全部香晒  

引用:
原帖由 人類仔 於 2022-1-25 12:53 PM 發表

所以見到你,我就笑緊啦!

前美高官, 只會用個屎忽諗嘢.

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-1-26 12:33 PM 發表
前美高官, 只會用個屎忽諗嘢.
唔用屎忽諗野。唔通用咩諗野。不如你教下佢

引用:
原帖由 moonsoonrain 於 2022-1-23 02:11 PM 發表
美國前白宮國家安全顧問奧布賴恩上周五(21日)接受美媒訪問,指出中國大陸正觀察拜登政府與俄羅斯在烏克蘭局勢的一舉一動,再衡量是否在下月舉行的北京冬季奧運會後進攻台灣。
最想台海開戰係美國😡
最破壞台海和平又係美國😡

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]